Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Pastrim i makinave me lageshti

Jeni duke kërkuar për një parakolp makine? Ne kemi 9,044 pastrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pastrim i makinave me lageshti

Sa kushton një rrahje makine? Gjatë rrahjes së një makine, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: rrahje dhe pastrim të sediljeve dhe qilimave të makinës dhe pastrim me korrent. Çmimet për pastrimin e sediljeve të veturës janë rreth 45-110 euro për makinë. Artikulli më i shtrenjtë në rrahjen e makinës është zakonisht pastrimi i thellë i sediljeve. Kostot shtesë mund të përfshijnë: trajtimin e pultit dhe dezinfektimin e ajrit të kondicionuar, i cili kushton mesatarisht 10-20 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 9,044. Mos kërkoni më tej për makinën tuaj, me ne do të gjeni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Pastrim i makinave me lageshtiÇmimet mesatare

Çmim të ulët2 700,00 L/makinë
Çmimi mesatar4 080,00 L/makinë
Cmim i larte6 600,00 L/makinë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të makinave

Për të mësuar çmimin e saktë të makinave, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e makinës makinës.

Pastrim i shpejtë.1500.0L / gjitha
Pastrimi i shpejtë dhe impregnimi i të gjitha pjesëve të brendshme plastike.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Pastrimi dhe arterimi i brendshëm2400.0L / gjitha
Pastrimi dhe arterimi i brendshëm - automjeti personal i vogël me 5 shifra (duke përjashtuar tavanin).
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Pastrimi i plotë dhe arterimi i brendshëm2700.0L / gjitha
Pastrimi dhe arterimi i automjetit të brendshëm me 5 shifra. Duke vakumuar të gjithë automjetin, duke përfshirë edhe ndarjen e bagazheve dhe zonën e gomave rezervë, arterimin e tavanit.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Pastrimi dhe arterimi i brendshëm (7-lokale)3300.0L / gjitha
Pastrimi dhe kontrolli i brendshëm - automjeti me 7 shifra përveç tavanit, vakumit të tërë automjetit, duke përfshirë ndarjen e bagazheve dhe gomën rezervë, vend të thelluar me 7 vende.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Sherbime te pastrimitSa kushton pastrimi? Gjatë pastrimit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: pastrim...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?