Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Pastrim i dritareve

Po kërkoni një pastrues dritaresh? Ne kemi 16,775 pastrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,325 profesionistë të regjistruar
90,154 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pastrim i dritareve

Sa kushton pastrimi i dritareve? Gjatë larjes së xhamave, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: larjen e xhamave, xhamave, xhamave të ambienteve rezidenciale dhe jo-banesore. Çmimet e pastrimit të dritareve janë rreth 6-12 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në pastrimin e dritareve është zakonisht larja e një dritareje me tre fletë. Kostot shtesë mund të përfshijnë: produkte pastrimi profesional, mjete ekologjike pastrimi me avull, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-50 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 16,775. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e larjes së dritareve, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
33,325 profesionistë të regjistruar
90,154 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Pastrim i dritareveÇmimet mesatare

Çmim të ulët36,00 L/m2
Çmimi mesatar73,20 L/m2
Cmim i larte114,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorDritare e dritareve të larjes

Për të mësuar çmimin e saktë të dritareve të larjes, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e larjes së dritares.

Pastrimi i Windows60,00L / m2
Larja e dritareve duke përfshirë korniza, handcoats, sills dritare nga papastërtitë e bllokuara.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Larja dhe pastrimi i zonave të interpretimit90,00L / m2
Larja, pastrimi i interpretimeve dhe sipërfaqet me xham nga papastërtitë e bllokuara. Impregnim sipërfaqësor.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Larja dhe pastrimi i blinds42,00L / m2
Larja, pastrimi i blinds dritare të brendshme nga papastërtitë e bllokuara. Duke aplikuar materiale mbrojtëse.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Larja dhe pastrimi i blindsve të jashtëm90,00L / m2
Larja e pastrimit të blinds të jashtëm nga papastërtitë e bllokuara. Duke aplikuar materiale mbrojtëse.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Sherbime te pastrimitSa kushton pastrimi? Gjatë pastrimit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: pastrim...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Përditësuar në: May 15, 2023