Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Pastrim i divaneve me lageshti

Jeni duke kërkuar për një rrahëse sediljeje? Ne kemi 9,208 pastrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Pastrim i divaneve me lageshti

Sa kushton ndenjësja? Me rastin e rrahjes së sediljeve, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: rrahje dhe pastrim të sediljeve, kolltukeve dhe shtretërve. Çmimet e pastrimit të sipërfaqeve të sediljeve janë rreth 12-20 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në rrahjen e sediljeve është zakonisht një pastrim i thellë i krevatit dopio. Kostot shtesë mund të përfshijnë: ngopjen dhe dezinfektimin me ozon, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-20 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 9,208. Mos kërkoni më tej për të gjitha furnizimet tuaja të preferuara artizanale: Përfitoni sa më shumë nga hoteli juaj.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Pastrim i divaneve me lageshti

Çmimet mesatare

Çmim të ulët720,00 L/orë
Çmimi mesatar936,00 L/orë
Cmim i larte1 200,00 L/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e Çmimeve të Vendeve

Për të mësuar çmimin e saktë të terapisë së divanit, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e karrigeve.

Marrja e vendeve720.0L / një copë
Zinxhirët e pastrimit profesional me ujë të nxehtë.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Karrige mbërritje.480.0L / një copë
Thellësi artering e karrigeve të avullit të ujit. Tapiceri i dezinfektimit antivirus për të shkatërruar 99.99% të baktereve dhe viruseve.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Tabeleta300.0L / një copë
Duke marrë tavolina me ujë të nxehtë. Dezinfektimi dhe mbrojtja e sipërfaqes.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Stacione jastëk90.0L / një copë
Thellësia ngarje vakum avujt e ujit. Tapiceri i dezinfektimit antivirus për të shkatërruar 99.99% të baktereve dhe viruseve.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Sherbime te pastrimitSa kushton pastrimi? Gjatë pastrimit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: pastrim...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?