Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Pastrim fasadash

Jeni duke kërkuar për suvasë fasadash? Ne kemi 25,460 suvasë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,327 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pastrim fasadash

Sa kushton pastrimi i fasadave? Gjatë pastrimit të fasadave, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: pastrim me presion të lartë, pastrim nyjesh, punë në lartësi. Çmimet e larjes së fasadave janë rreth 1-8 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në pastrimin e fasadës është zakonisht larja me pajisje ngjitjeje. Kostot e tjera mund të përfshijnë: pastrues me presion të lartë, vegla, marrja me qira e një platforme me ngritje të lartë, e cila kushton mesatarisht 20-160 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 25,460. Mos kërkoni më tej: çmimi i pastrimit të fasadave, ju do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
33,327 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Pastrim fasadashÇmimet mesatare

Çmim të ulët60,00 L/m2
Çmimi mesatar180,00 L/m2
Cmim i larte456,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të pastrimit të fasadës

Për të mësuar pastrimin e saktë të çmimeve fasadat, dërgoni pyetjen për ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e pastrimit të fasadës.

Pastrimi i fasadës46,80L / m2
Pastrimi i fasadës me ujë presioni nga pluhuri, depozitat dhe rrjeti nga niveli i terrenit
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Pastrimi i fasadave nga një platformë mobile140,40L / m2
Pastrimi i fasadës me ujë presioni nga pluhuri, depozitat dhe web me një platformë mobile
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Pastrimi i fasadave nga këmbët e varura58,80L / m2
Pastrimi i fasadës me ujë presioni nga pluhuri, depozita dhe web merimangë nga këmbët e varura
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Mbrojtja, pastrimi dhe sipërfaqja e thithjes204,00L / m2
Mbrojtja, pastrimi dhe rehabilitimi i sipërfaqes së strukturës, një mjet për heqjen e algave, liçens, myshk dhe mikroorganizmave të tjerë nga fasada
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Sherbime te pastrimitSa kushton pastrimi? Gjatë pastrimit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: pastrim...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Përditësuar në: May 15, 2023