Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Parukeri, berber

Jeni ne kerkim te parukieres? Ne kemi 1,007 parukierë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,323 profesionistë të regjistruar

85,292 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Parukeri, berber

Sa kushtojnë shërbimet e parukerisë? Për parukierët ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: trajtim flokësh për zonja dhe zotërinj, trajtim mjekër për burra. Çmimet për shërbimet e stilimit të flokëve janë rreth 10-100 euro për shërbim. Artikulli më i shtrenjtë në sallonet e parukerisë është zakonisht një ndryshim i plotë i flokëve dhe grimit për zonjat. Kostot shtesë mund të përfshijnë: shpenzimet e transportit dhe kozmetikën profesionale, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-60 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 1,007. Mos kërkoni më tej për sallonin tuaj të parukerisë, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,323 profesionistë të regjistruar

85,292 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Parukeri, berber

Çmimet mesatare

Çmim të ulët1 500,00 L/person
Çmimi mesatar1 798,80 L/person
Cmim i larte2 184,00 L/person
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Keshilltar shendetesorSa kushton një këshilltar shëndetësor? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?