Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Parket

Jeni në kërkim të një montues parketi? Ne kemi 25,191 arkëtarë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,356 profesionistë të regjistruar

85,461 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Parket

Sa kushtojnë parketet? Për parket, ne shpesh ofrojmë këto shërbime: heqja e dyshemesë së vjetër, nivelimi i nënshtresës, nivelimi, sipërfaqja dhe llogaritja e materialit, shtrimi i parketit. Çmimet e parketit janë rreth 20-70 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në parket është zakonisht parketi i arrës. Kostot shtesë mund të përfshijnë: material nivelues, çekiç gome, stuko, kallëpe, sharrë, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-100 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 25,191. Nuk duhet të shikoni më: çmimi i parketit, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,356 profesionistë të regjistruar

85,461 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Parket

Çmimet mesatare

Çmim të ulët840,00 L/m2
Çmimi mesatar1 308,00 L/m2
Cmim i larte1 860,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Listën e çmimeve Parket.

Për të mësuar çmimin e saktë të parketit dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e Parket.

Instalimi i dyshemeve të petëzuar dhe prej druri të parkut të rreshtuar1920.0L / m2
Instalimi i një dyshemeje masive dyshemeje prej druri, të lirë, 40 mm të trasha.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Instalimi i dyshemeve të petëzuar dhe prej druri të parkut të rreshtuar1620.0L / m2
Instalimi i dyshemeve nga parqet e petëzuar dhe druri të pishave të rreshtuara, gjerësi mbi 190 mm të trasha 30 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Dysheme ngjitëse nga dyshemetë e parketave prej druri2460.0L / m2
Instalimi i dyshemeve nga parqet e petëzuar dhe prej druri me ngjitje, gjerësi deri në 190 mm dhe 30 mm të trasha.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Asambleja e dyshemesë me lidhjen e parketeve prej druri, gjerësia mbi 190 mm2880.0L / m2
Instalimi i kateve nga parqet e petëzuar dhe prej druri me ngjitje, gjerësi mbi 190 mm, trashësi 50 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Shtrimi ose zevendesimi i dyshemeseSa kushton shtrimi ose zëvendësimi i një dyshemeje? Kur shtrojmë ose zëvendësojmë...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?