Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Panele solare

Jeni duke kerkuar elektricist per fotovoltaike? Ne kemi 21,206 elektricistë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,791 profesionistë të regjistruar
87,853 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Panele solare

Sa kushtojnë fotovoltaikët? Në fotovoltaikë, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: inspektim, instalim, ndihmë për marrjen e një kontributi financiar. Çmimet e qelizave fotovoltaike janë rreth 3200-3600 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në fotovoltaikë është zakonisht instalimi i paneleve fotovoltaike në vende të vështira për t'u arritur. Kostot shtesë mund të përfshijnë: certifikatën e energjisë, konvertuesit e tensionit, strukturat mbajtëse, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-150 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 21,206. Mos kërkoni më tej për çmimin tuaj fotovoltaik, ju do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,791 profesionistë të regjistruar
87,853 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Panele solareÇmimet mesatare

Çmim të ulët193 380,00 L/një copë
Çmimi mesatar208 006,80 L/një copë
Cmim i larte216 000,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve Photovoltaiky.

Për të mësuar çmimin e saktë të fotovoltaics, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi referojuni çmimeve për çdo shërbim në kategorinë fotovoltaike.

Punë përgatitore2 100,00L / gjitha
Punë përgatitore para instalimit të paneleve deri në 8 panele
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Instalimi i hekurit të transportuesit për panelet fotovoltaike900,00L / një copë
Instalimi i hekurit të transportuesit për panelet fotovoltaike për ankorimin në një pllakë, fletë të valëzuar
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Ndryshuesi i tensionit.78 000,00L / gjitha
Instalimi dhe lidhja e inverterit të tensionit nga DC - AC në Biphasic
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Sistemi fotovoltaik diellor144 000,00L / gjitha
Sistemi i vetëm fotovoltaik i vetëm fotovoltaik me konsum deri në 3500 kWh. Instalimi i termocentralit të termocentralit 2.12 KWP. Sistemi përfshin: 8 X Solar 270 WP Panel fotovolta, mbrojtje të mbitensionit, lidhësit dhe ndërtimin e kabllit dhe mbështetjes.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
ElektricistSa kushton një elektricist? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për elektricistët:...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Përfitimet e energjisë diellore Energjia fotovoltaike diellore është energji e pastër Një nga arsyet kryesore për të vendosur për energjinë diellore është e vetëdijshme se po bën diçka të mirë për mjedisin. Ndryshe nga burimet tradicionale të energjisë, panelet PV në prodhimin e energjisë elektrike nuk shkarkojnë gazra të dëmshme serrë, ata nuk ndotin ujërat nëntokësore ose ndryshe nuk shterojnë ndonjë burim natyror. Përveç kësaj, ju ndihmoni në mbrojtjen e planetit duke reduktuar varësinë tuaj nga energjia jo e rinovueshme. Çdo herë që përdorni energjinë diellore në vend të përdorimit të lëndëve djegëse fosile, ju do të ndihmoni në ruajtjen e burimeve të paprekura të tokës ende të paktën një brez. Energjia diellore FV është e heshtur dhe e papërfillshme Ju nuk do të duhet të shqetësoheni se tingujt në prodhimin e energjisë diellore do të shpërqendrohen kur jeni në shtëpi ose në kopsht, pasi do të ishte në disa gjeneratorë tradicionalë të naftës ose alternativa të tjera të energjisë neto. Ndryshe nga disa sisteme të prodhimit të energjisë, energjia diellore FV është krejtësisht e heshtur dhe nuk ndërhyn në aktivitetet tuaja të përditshme. Në të njëjtën mënyrë, panelet fotovoltaike janë vizualisht të pakëndshme. Shumica e pronarëve të shtëpive vendosin të vendosin panele diellore fotovoltaike në çati në vende që nuk janë të dukshme nga nivelet e terrenit, duke përdorur hapësirën tjetër të papërdorur të pasurive të patundshme. Edhe instalimi i paneleve diellore FV është e thjeshtë dhe e lehtë, pa ndërprerë funksionimin e familjes. Energjia diellore FV zvogëlon llogaritë e energjisë Sistemet e energjisë diellore fotovoltaike mund të zvogëlojnë llogaritë e energjisë disa mënyra të rëndësishme. Meqenëse ju bëni një pjesë të energjisë elektrike, ju mund të zvogëloni ndjeshëm financat që paguani me ofruesin tuaj të energjisë. Nëse jetoni në një rajon ku çmimet e energjisë rriten dhe bien me kërkesën pas tij, ju jeni me fat. Shumë qeveri ofrojnë subvencione për të mbuluar kostot fillestare për instalimin e paneleve FV përmes lehtësimit të taksave dhe programeve të tjera stimuluese. Panelet FV nuk kërkojnë mirëmbajtje të madhe Shpenzimet operative të paneleve fotovoltaike janë minimale, madje edhe në krahasim me burimet e tjera të pastra të energjisë. Është kryesisht për shkak të faktit se panelet diellore kërkojnë mirëmbajtje të vogël, duke përfshirë në afat të gjatë, pasi në thelb nuk ka pjesë në lëvizje, nuk ka asgjë për të thyer dhe nuk kanë nevojë për lubrifikim të rregullt për të ruajtur funksionalitetin e tyre. Ata punojnë vetëm. Sistemet diellore FV mund të personalizohen Mund të jetë energjia juaj e energjisë, panelet diellore mund të konfigurohen për t'iu përshtatur kërkesave tuaja. Nëse keni një shtëpi manor ose një shtëpi moderne familjare, ju mund të dizajnoni sistemin tuaj të saktë që ju duhet të bëni energjinë që planifikoni dhe duhet të përfitoni. Panelet diellore fotovoltaike ofrojnë energji të pastër dhe të rinovueshme që është për shpengimin tuaj të portofolit. Çdo herë që shikoni në llogaritë mujore, ju do të buzëqeshni kur të zbuloni se sa keni ruajtur përmes fotovoltaikëve gjatë gjithë vitit. Përveç kësaj, ju do të jeni ideja që po bëni diçka për qëndrueshmërinë e burimeve natyrore dhe planetit të shpëtimit, aeroportit në zemrat një ndjenjë të mirë.