Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Panele infra te kuqe

Po kërkoni një elektricist për panelet infra të kuqe? Ne kemi 16,298 elektricistë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,701 profesionistë të regjistruar
87,679 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Panele infra te kuqe

Sa kushtojnë panelet infra të kuqe? Për panelet infra të kuqe, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: fokus, instalim, mirëmbajtje, lidhje. Çmimet e paneleve të ngrohjes rrezatuese janë rreth 216-295 euro për copë. Panelet qeramike infra të kuqe janë zakonisht artikulli më i shtrenjtë brenda paneleve infra të kuqe. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: termostatin me valë, kornizën e tavanit për montim, mbajtëset e kromit për panelet, kostot e transportit, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-70 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 16,298. Nuk keni pse të shikoni më: çmimi i paneleve infra të kuqe, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,701 profesionistë të regjistruar
87,679 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Panele infra te kuqeÇmimet mesatare

Çmim të ulët12 960,00 L/një copë
Çmimi mesatar14 774,40 L/një copë
Cmim i larte17 712,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Infrapanels

Për të mësuar çmimin e saktë të infrapanels, dërgoni pyetjen për ekspertët tanë të certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e infrapanes.

Infrapanel 250 W.15499.8L / një copë
Infrapanel nga fletë alumini pluhur me 250 W pushtet.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
InfraPanel 900 W.33060.0L / një copë
InfraPanel nga pjatë alumini pluhur me fuqi 900 W.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
InfraPanel 350 W.21000.0L / një copë
InfraPanel nga ESG Security Glass me fuqi 350 W.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Infrapanel 540 W.28560.0L / një copë
ESG strukturuar qelqi infrapanel 540 W.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Ngrohje, inxhinier ngrohjejeSa kushtojnë ngrohja dhe korrierët? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Nuk ka rëndësi nëse jeni duke shkuar në një ndërtesë të re, duke ndryshuar funksionalitetin e ndërtesës ose rindërtimit, ngrohja e valëve termike gjithmonë mund të bëhet me një kosto relativisht të ulët. Një ngrohje e tillë nuk kërkon praktikisht asnjë punë përgatitore teknike-teknike. Vetëm lidhja e para-përgatitur me 230 v - ose në lidhjen e kabllit të drejtpërdrejtë. Njësitë e ngrohjes mund të instalohen konvencionalisht në mjediset ekzistuese (për shembull, poshtë dritares) si një dizajn dekorativ i murit ose të qetë për tavanin (pa limitin e mobiljeve). Në instalim, patjetër do t'ju marrë që: Instalimi Infrapanel në një shtëpi standarde familjare nuk zgjat më shumë se një ditë, Instalimi i paneleve infra të kuqe është i barabartë me një "problem" të tillë, pasi ju shkakton të montoni ndriçimin. Temperatura e dhomës: Ndjeheni si një ngrohje klasike, Pa ajrin dhe vorbullën e pluhurit, Nuk ka humbje të oksigjenit dhe lagështisë, pa humbje termike, shpejt rregulluar dhe vendosur temperaturën, Muret e thata, pa palë kondensimi dhe myk. Ndryshe nga sistemet konvencionale të ngrohjes infra të kuqe, objektet në dhomë dhe derisa ajri të nxehet pastaj. Kjo metodë kursen energjinë e nevojshme për të krijuar një klimë të këndshme për banorët e shtëpive. Të gjitha trupat në dhomë pas ngrohjes më vonë punojnë si një burim i mesëm i nxehtësisë. Dhe ndërsa sistemi nuk përmban asnjë tuba, bojler, kaldaja ose oxhaqe, nuk ka humbje termike. Kjo kursen 30 - 50% të energjisë në krahasim me ngrohjen klasike. Një tjetër kursim shkakton faktin se me një ngrohje infra të kuqe do të arrijmë një ndjenjë të krahasueshme të nxehtësisë si sisteme konvencionale në temperaturën e ajrit nën 3-4 ° C. Për të zvogëluar temperaturën e ajrit vetëm nga 1 ° C kursen 5 - 6% energji. Disa sisteme të ngrohjes infra të kuqe nuk kërkojnë mirëmbajtje. Ata nuk përmbajnë pjesë të lëvizshme ose lëngje. Pas blerjes, ju merrni një garanci pesëvjeçare për gabimet e prodhimit të produkteve. Jeta e sistemeve të ngrohjes konvencionale është 15-20 vjet. Jeta e sistemeve më të sofistikuara të ngrohjes infra të kuqe është mbi 30 vjet. Ata shpesh zgjasin deri në 50 vjet. Vlerat e përhershme dhe mbrojtjen e mjedisit Në të kaluarën njerëzit nga njëra anë e marrë nga mjedisi më shumë lëndë të para, pasi natyra ka zhvilluar përsëri (për shembull, naftë), por edhe duke goditur mjedisin me mbeturina. Infravycuring në këtë kuptim nuk është vetëm ekonomike dhe ekologjike, por edhe një formë e rinovueshme e ngrohjes nëse ne do të përdorim energji diellore përveç prodhimit të energjisë. Në këtë mënyrë, të gjithë mund të kontribuojnë në një vendim personal për të mbrojtur mjedisin.