Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Pajisje me qira

Jeni duke kërkuar për një ofrues me qira të pajisjeve? Ne kemi 1,886 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,791 profesionistë të regjistruar
87,854 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pajisje me qira

Sa kushton të marrësh me qira një pajisje? Kur marrim me qira pajisje, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: marrja me qira e pajisjeve spërkatës pneumatike, marrja me qira e pajisjeve me presion të lartë dhe shpërthimi, marrja me qira e një pompe pistoni. Çmimet e qirave të mekanizmave dhe makinerive janë rreth 15-40 euro në ditë. Artikulli më i shtrenjtë në marrjen me qira të pajisjeve është zakonisht marrja me qira e pajisjeve të suvatimit. Shpenzimet e tjera mund të përfshijnë: syze, mbrojtje dëgjimi, doreza mbrojtëse, shpenzime transporti, të cilat kushtojnë mesatarisht 100-350 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 1,886. Mos kërkoni më tej: marrja me qira e pajisjeve, ofertat më të mira dhe puna cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,791 profesionistë të regjistruar
87,854 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Pajisje me qiraÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 080,00 L/orë
Çmimi mesatar1 524,00 L/orë
Cmim i larte2 100,00 L/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të objekteve me qira

Për të mësuar çmimin e saktë të pajisjeve, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të provuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në një kategori me qira të pajisjeve.

Pajisjet pneumatike të llakut4 080,00L / ditë
Për të llakur mobilje, të përshtatshme për spërkatje zjarri, kullë të lartë dhe burime epoxy dhe materiale. I përshtatshëm për spërkatje të materialeve të kullotjes së lartë për të arritur shtresa të ashpra.
Së bashku
ditë
Futni kërkesën
Pastrim / lustrim për dysheme 450 mm1 938,00L / ditë
Lustrim / bluarje makinë mund të pastrojë vinyl, beton dhe dysheme të shtruara pa përpjekje. Gjithashtu përshtatet me dylli dhe përpunimin e naftës me qëllim të aplikimit të shtresave të dylli.
Së bashku
ditë
Futni kërkesën
Presioni i lartë i ujit të ftohtë të ftohtë 130 bare930,00L / ditë
Pastrues me presion të lartë me 3 parametrat e hundës dhe kreu shtesë duke hequr performancën për pastrimin e plotë të fasadës, shtrimin, pishinat.
Së bashku
ditë
Futni kërkesën
Spot Pen 15 m1 188,00L / ditë
Pastrimi i kanalizimeve Spiral është i përshtatshëm për lirimin e kanalizimeve dhe tubave të mbeturinave me diametër prej 40 mm deri në një maksimum prej 125 mm.
Së bashku
ditë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Sherbime biznesiSa kushtojnë shërbimet e biznesit? Për shërbimet e biznesit, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?