Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Ngrohje ne dysheme

Po kërkoni një korrier për ngrohje në dysheme? Ne kemi 22,424 trajnerë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,794 profesionistë të regjistruar
87,869 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Ngrohje ne dysheme

Sa kushton ngrohja nën dysheme? Për ngrohjen nën dysheme, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: nivelim sipërfaqe, nivelim, shtrimin e sistemit të ngrohjes nën dysheme me teknologji të thatë, lidhje me ngrohje nën dysheme. Çmimet e ngrohjes elektrike në dysheme janë rreth 17-30 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në ngrohjen nën dysheme është zakonisht prodhimi i një kolektori për ngrohje nën dysheme. Kostot shtesë mund të përfshijnë: ngjitës, copë litari, material nivelues, vegla, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-80 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,424. Mos kërkoni më tej: çmimi i ngrohjes nën dysheme, ju do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,794 profesionistë të regjistruar
87,869 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Ngrohje ne dyshemeÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 014,00 L/m2
Çmimi mesatar1 242,00 L/m2
Cmim i larte1 800,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të ngrohjes në dysheme

Për të mësuar çmimin e saktë të ngrohjes në dysheme, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e ngrohjes në dysheme.

Ngrohje në dysheme me spacing sistemin 50 mm3 720,00L / m2
Ngrohje në dysheme me bordin e sistemit nga pelet PS me shkurre, tub 17x2,0 mm me trashësi izoluese të kryqëzimit 30 mm spacing 50 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Ngrohja e dyshemesë REHAU me spacing sistematik 100 mm2 400,00L / m2
Ngrohje e katit REHAU me pjatë të sistemit të Varionovës 30-2 me izolim 100 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Ngrohje në dysheme me spacing sistematike 300 mm1 554,00L / m2
Ngrohje në dysheme me bordin e sistemit nga pelet PS me zgjatje, tub 17x2,0 mm me trashësi izoluese të kryqëzimit 30 mm spacing 300 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Ngrohje në dysheme me spacing sistemin 200 mm1 776,00L / m2
Ngrohje në dysheme me bordin e sistemit nga ps fletë me shkurre, tub 17x2,0 mm me trashësi izolim crucirus 30 mm spacing 200 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Ngrohje, inxhinier ngrohjejeSa kushtojnë ngrohja dhe korrierët? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?