Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Ngrohje, inxhinier ngrohjeje

Jeni duke kërkuar për një korrier ngrohjeje? Ne kemi 28,652 trajnerë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Ngrohje, inxhinier ngrohjeje

Sa kushtojnë ngrohja dhe korrierët? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për ngrohje dhe korrierë: ndërrimi i radiatorëve, servisimi dhe riparimi i kaldajave, testet e presionit të ngrohjes dhe punë të tjera ngrohëse. Çmimet për ekspertët e ngrohjes janë rreth 20-50 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në ngrohjen dhe kazanët e pulave është zakonisht një zëvendësim i plotë i kaldajave. Kostot shtesë mund të përfshijnë: shërbimin e urgjencës, ajrimin e radiatorit dhe ndërrimin e kokave dhe valvulave, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-50 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 28,652. Nuk keni më nevojë të kërkoni: ngrohje, çmim të korrierëve, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Ngrohje, inxhinier ngrohjejeÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 200,00 L/orë
Çmimi mesatar2 040,00 L/orë
Cmim i larte3 000,00 L/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Punëve Kuror

Për të mësuar çmimin e saktë të veprave kurrizore, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, kështu që ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë Ngrohje, Chipenari.

Ngrohje underfloor1 200,00L / orë
Struktura e sipërfaqes së ngrohjes në dysheme përbëhet nga: themeli i betonit, izolimi i ngrohjes-akustike, izolimi termik periferik dhe rripin e dilatimit, hidroizolimi, filmi tipelorefleksik, tubat e ngrohjes, masanina e betonit, mbulimi i dyshemesë.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Ngrohje radiatori1 200,00L / orë
Procedura e Asamblesë së Radiatorit (e kryer jashtë sezonit të ngrohjes): Së pari, Kuvendi i mbajtësve është kapluar. Më pas, radiatori është i bashkangjitur në valvulën "h". Nëse është e nevojshme, më vonë është e nevojshme për të bërë ujë në sistem ose ndenje.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Pompë e nxehtësisë, bojler (gazi i gazit)1 500,00L / orë
Instalimi dhe angazhimi i pompës së nxehtësisë ose bojlerit
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Përgatitja e lidhjeve të DHW1 200,00L / orë
Instalimi dhe instalimet elektrike të DHW
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Ngrohje ne dysheme me rrymeSa kushton ngrohja elektrike nën dysheme? Për ngrohjen elektrike nën dysheme, ne...
Panele infra te kuqeSa kushtojnë panelet infra të kuqe? Për panelet infra të kuqe, ne...
Riparimi bojleriSa kushton riparimi i bojlerit? Gjatë riparimit të bojlerit, ne shpesh ofrojmë...
Detektor gaziSa kushton një gazist? Për kompanitë e gazit, ne shpesh ofrojmë shërbimet...
RadiatorSa kushton një radiator? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për radiatorët:...
Ngrohje ne dyshemeSa kushton ngrohja nën dysheme? Për ngrohjen nën dysheme, ne shpesh ofrojmë...
Lidhja e gazitSa kushton lidhja me gaz dhe lidhja me gaz? Gjatë lidhjes së...
Servisim i kaldajaveSa kushton shërbimi i bojlerit? Gjatë servisimit të kaldajave, ne shpesh ofrojmë...
Ngrohje e murit dhe tavanitSa kushton ngrohja e murit dhe tavanit? Për ngrohjen në mur dhe...
Pompe nxehtesieSa kushton një pompë nxehtësie? Për pompat e nxehtësisë, ne shpesh ofrojmë...
Instalim i bojleritSa kushton përfshirja e një bojleri? Gjatë lidhjes së bojlerit, ne shpesh...
Instalimi / nderrim i termostatitSa kushton lidhja dhe zëvendësimi i një termostati? Gjatë lidhjes dhe zëvendësimit...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Sa është kostoja e instalimit të ngrohjes qendrore? Gjatë periudhës së dimrit, kur turqit e acar janë tymosur jashtë, nuk ka asgjë më të mirë se pjesa tjetër në ngrohje dhe një shtëpi në depresion. Megjithatë, kjo është një ëndërr që mund të jetë në horizont, sidomos kur ke një kazan të vjetër që nuk funksionon siç duhet. Nëse jeni të shqetësuar se do të jeni të ftohtë gjatë dimrit, ndoshta ju duhet të jeni në gjendje të luani një ngrohje të re qendrore. Shpenzimet e instalimit të ngrohjes qendrore Kostoja totale e instalimit të ngrohjes qendrore varet nga faktorë të shumëfishtë. Njëri prej tyre është madhësia e strehimit tuaj. Një shtëpi e madhe me tre deri në katër dhoma gjumi ka nevojë për më shumë radiatorë dhe tuba të tilla si një apartament me dy dhoma të vogla. Për një shtëpi të mesme me tre dhoma gjumi, kostot e ngrohjes mund të rriten në 5000 deri në 7000 euro. Vetëm vetë blerja dhe instalimi i bojlerit variojnë nga 1500 deri në 2000 euro. Nëse vendosni për radiatorët, piqni që çmimi i tyre varion nga 40 në 100 euro në varësi të dizajnit të tyre. Megjithatë, gjithashtu do të gjeni më të shtrenjta. Megjithatë, ky është çmimi i vetë radiatorit, por e paguan edhe për instalimin e tij. Nëse zgjidhni ngrohje në dysheme, duhet të dini se kostot e investimit janë rreth një të pestë më të lartë se ngrohja e radiatorit. Instalimi i ngrohjes në dysheme është më sfiduese dhe kryesisht kur jetoni në shtëpi. Montimi i ngrohjes në dysheme gjithmonë gjithmonë në dorën e një profesionist nëse nuk keni përvojë, mos zbuloni instalimin e vetë-ndihmës. Nëse ngrohja e dyshemesë do të instalohet cilësia, ju do të jeni të lirë të shërbeni disa dekada. Krahasimi i sistemeve të ngrohjes Një çmim më i ulët, shërbim i thjeshtë dhe opsione më të mira të riparimit mund të jenë të bindur për ngrohjen e radiatorit. Megjithatë, shpenzimet më të larta operative mund të konsiderohen dhe mund të thuhet se edhe estetikë më të ulët. Nëse zgjidhni ngrohje në dysheme, mund të shijoni ngrohje më ekonomike dhe më të shëndetshme. Disavantazhi mund të konsiderohet se jo nën çdo kat mund të instalohet dhe të lëvizë në rast të çrregullimeve. Falë Wilio ju mund të kontaktoni ekspertët e ngrohjes qendrore dhe të gjeni zgjidhjet më të përshtatshme për strehimin tuaj.
Përditësuar në: May 15, 2023