Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Ngrohje e murit dhe tavanit

Jeni duke kërkuar për ngrohje në mur dhe tavan? Ne kemi 22,107 inxhinierë ngrohjeje në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,708 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Ngrohje e murit dhe tavanit

Sa kushton ngrohja e murit dhe tavanit? Për ngrohjen në mur dhe tavan, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: fokusim, prodhim, instalim dhe shërbim të ngrohjes në tavan dhe mur. Çmimet e pajisjeve për ngrohje me mur dhe tavan janë rreth 20-40 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në ngrohjen e mureve dhe tavanit është zakonisht folia ngrohëse e tavanit. Kostot shtesë mund të përfshijnë: materialin e montimit, shiritat izolues elektrikë, shiritin ngjitës ose kapak, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-40 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,107. Mos kërkoni më tej: çmimi i ngrohjes në mur dhe tavan, ju do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,708 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Ngrohje e murit dhe tavanitÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 680,00 L/m2
Çmimi mesatar2 160,00 L/m2
Cmim i larte2 700,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorNjë pricelist i një muri me ngrohje tropikale

Për të mësuar çmimin e saktë të murit me ngrohje tropikale, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e ngrohjes së murit dhe tavanit.

Ngrohje mur4380.0L / m2
Ngrohja e murit me sistemin e fiksimit; Tub 10,1x1.1 mm 50 mm spacing.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Ndarja e murit 150 mm2580.0L / m2
Ngrohja e murit me sistemin e fiksimit; Tub 10.1x1.1 mm 150 mm ndarjes.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Ftohje tavan dhe ngrohje8580.0L / m2
Cooling tavan dhe ngrohje - tub 17x2,0 mm, element tavan.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Cooling tavan dhe ngrohje - tubacione 19x2,0 mm8880.0L / m2
Cooling tavan dhe ngrohje - tubacione 19x2,0 mm, element tavan.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Ngrohje, inxhinier ngrohjejeSa kushtojnë ngrohja dhe korrierët? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?