Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Ngjyrosje me pluhur

Jeni duke kërkuar për një makinë lyerje pluhuri? Ne kemi 21,696 piktorë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Ngjyrosje me pluhur

Sa kushton lyerja me pluhur? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për veshjen me pluhur: heqjen e yndyrës dhe papastërtitë, paratrajtimin e metaleve me fosfate dhe kromate. Çmimet e përpunimit sipërfaqësor të metaleve me bojëra pudrëse janë rreth 7-15 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në veshjen me pluhur është zakonisht veshja me pluhur e disqeve. Shpenzimet e tjera mund të përfshijnë: kostot e transportit, përdorimin e teknologjive speciale të pluhurosjes, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-50 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 21,696. Mos kërkoni më tej: çmimi i veshjes me pluhur, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Ngjyrosje me pluhurÇmimet mesatare

Çmim të ulët4 500,00 L/m2
Çmimi mesatar5 640,00 L/m2
Cmim i larte7 200,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të veshjes pluhur

Për të mësuar çmimin e saktë të shtresës së pluhurit, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e kategorisë pluhur.

Pikturë pjesë të mëdha720.0L / m2
Veshje pluhur e pjesëve të mëdha - pjesëve të automobilave.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Pjesët komplekse të pikturës900.0L / m2
Veshje pluhur e pjesëve komplekse me vargje të hollësishme dhe indentation.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Pikturë fletë metalike disqe1140.0L / një copë
Veshje pluhur e makinave të makinave kallajime.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Pikturë disqe alumini.1380.0L / një copë
Veshje pluhur e disqeve të aluminit të makinave.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Produkte dhe sherbime tjeraSa kushtojnë produktet dhe shërbimet e tjera? Për produkte dhe shërbime të...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?