Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Ngjyrosje e catise

Jeni duke kërkuar për një piktor çatie? Ne kemi 22,918 çati në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Ngjyrosje e catise

Sa kushton lyerja e çatisë? Me rastin e lyerjes së çatisë, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: trajtim sipërfaqësor, aplikim të veshjes depërtuese, lyerje dhe lyerje të çatisë. Çmimet për trajtimin e sipërfaqes së çatisë janë rreth 9-13 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në lyerjen e çatisë është zakonisht pastrimi, dezinfektimi dhe lyerja gjithëpërfshirëse e çatisë. Shpenzimet e tjera mund të përfshijnë: bojë dhe llak, kosto transporti, vegla, shkallë, marrja me qira e një kamionçini, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-150 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,918. Nuk duhet të shikoni më: çmimi i çatisë, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Ngjyrosje e catise

Çmimet mesatare

Çmim të ulët510,00 L/m2
Çmimi mesatar648,00 L/m2
Cmim i larte780,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e çmimeve të pikturave të kulmit

Për të mësuar çmimin e saktë të pikturave të kulmit, dërgoni kërkesën tek profesionistët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e pikturës së çatisë.

Marrja e mbulimit të veshjes138.6L / m2
Marrja e mbulimit të mbulesës së çatisë veçmas duke tërhequr shtresën izoluese për strukturat që tejkalojnë nivelin e çatisë së veshjes dhe ngjitësit të ftohtë.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Marrja e mbulimit të mbulimit të kulmeve me gome të lëngshme në trashësi 1 mm484.8L / m2
Marrja e mbulimit të mbulesave të kulmeve veç e veç duke tërhequr shtresën izoluese për strukturat që tejkalojnë nivelin e mbulimit dhe ngjitësve të ftohtë (trashësi të trashë 1 mm).
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Marrja e mbulimit të veshjes së mbulimit të ngjitësit të asfaltit324.0L / m2
Marrja e mbulimit të mbulimit të kulmit veç e veç duke tërhequr shtresën izoluese për strukturat që tejkalojnë nivelin e mbulimit dhe ngjitësve të ftohtë (trajton asfalt).
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Duke e bërë veshjen e veshjeve të mbulimit të asfaltit dhe ngjitësit e nxehtë96.0L / m2
Marrja e mbulimit të kulmeve të çatisë veçmas duke tërhequr shtresën izoluese për strukturat që tejkalojnë nivelin e çatisë së veshjes dhe ngjitësit të nxehtë (sealant asfalt).
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Mjeshter çatieSa kushton hidrauliku? Gjate punes se hidraulikut ne shpesh bejme sherbimet e...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?