Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Ngjyrosje druri

Po kërkoni një marangoz për të njollosur dru? Ne kemi 24,536 marangozë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Ngjyrosje druri

Sa kushton ngjyrosja e drurit? Gjatë lyerjes së drurit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: ngjyrosje dhe lyerje të mobiljeve, gardheve dhe pjesëve të tjera prej druri. Çmimet për dekorimin e drurit janë rreth 17-25 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në ngjyrosjen e drurit është zakonisht ngjyrosja e plotë e një ndërtese prej druri. Kostot e tjera mund të përfshijnë: furçën, llakun, kostot e transportit, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-150 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 24,536. Mos kërkoni më tej për çmimin tuaj: ngjyrosje druri, ju do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore nga ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Ngjyrosje druriÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 020,00 L/m3
Çmimi mesatar1 245,00 L/m3
Cmim i larte1 500,00 L/m3
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorDritat e çmimeve

Për të mësuar çmimin e saktë të drurit, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të provuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për shërbimet individuale në kategorinë e drurit.

Minierat.1 020,00L / m3
Ligji për të mbledhur deri në 30 m3.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Drying Lëndë drusore në 6m2 100,00L / m3
Tharje drusore deri në 6 metra nën lagështirë 10%.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Tharja e drurit mbi 6 milion1 800,00L / m3
Tharja e drurit mbi 6 metra nën lagështirë 10%.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Picking mbi 30 m3900,00L / m3
Lëndë drusore mbi 30 m3.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Lyerje, bojaxhi / molerSa kushton puna e lyerjes dhe piktori? Gjatë punimeve të lyerjes dhe...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?