Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Nenprerje, fuga murature

Jeni duke kerkuar nje ndertues per prerjen e muratures? Ne kemi 23,481 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Nenprerje, fuga murature

Sa kushton prerja, fuga e muraturës? Me rastin e prerjes së muraturës me fuga, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: vlerësimin e statikës mbi përshtatshmërinë e fugave, prerje horizontale dhe vertikale të muraturës, futje folie hidroizoluese dhe pykë të ndërtesës. Çmimet për heqjen e lagështirës nga muret e ndërtesave janë rreth 11-22 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në prerjen, fuga të muraturës është zakonisht marrja me qira e një sharrë me zinxhir dhe një litar diamanti. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: pistoletë, hidroizolim, krem ​​për fuga për muraturë të lagësht, që kushtojnë mesatarisht 15-60 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,481. Nuk keni më nevojë të kërkoni: nënprerje, çmim për fuga murature, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Nenprerje, fuga muratureÇmimet mesatare

Çmim të ulët660,00 L/m2
Çmimi mesatar975,00 L/m2
Cmim i larte1 320,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Underrunit dhe Injektimi i Masonerisë

Për të mësuar çmimin e saktë të nënshkrimit dhe injektimit të masonerisë, dërgoni pyetjen për ekspertët tanë të verifikuar dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shih çmimet për shërbime individuale në kategorinë e nënresting, injektimit të masonerisë.

Masoneria e mjekrës me sharrë zinxhir6 240,00L / m2
Masoneria e tullave me futjen e izolimit horizontal në zinxhirin M2.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Masoneria e përzier me futjen e kabllit Saw18 060,00L / m2
Masoneria e përzier me futjen e izolimit horizontal në kabllon M2 pa.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Izolim shtesë i muraturës së lagur duke injektuar masën e kristalizimit 150 mm791,40L / M.
Izolim shtesë i muraturës së lagur sipas injektimit, kristalizimi i bazuar në çimento për trashësinë e muratorit 150 mm.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Izolim shtesë i muraturës së lagësht nga injektimi i masonerisë së kristalizimit 500 mm2 334,00L / M.
Izolim shtesë i muraturës së lagur sipas injektimit, kristalizimi i bazuar në çimento për trashësinë e muratorit prej 500 mm.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Rinovim dhe rindertimSa kushton rindërtimi dhe rinovimi? Gjatë rikonstruksioneve dhe rinovimeve, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?