Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Ndertimi i tarracave

Kërkoni një ndërtues për të ndërtuar një tarracë? Ne kemi 24,446 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Ndertimi i tarracave

Sa kushton për të ndërtuar një tarracë? Gjatë ndërtimit të një tarrace, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: përgatitja e bazës për tarracën dhe pllakën e betonit, montimi dhe fiksimi i strukturës, shtrimi i dyshemesë, spiranca dhe montimi i shtyllave, montimi i çatisë. Çmimet e ndërtimit të verandës në shtëpi janë rreth 80-130 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në ndërtimin e një tarrace është zakonisht përgatitja e bazës për dyshemenë. Kostot shtesë mund të përfshijnë: brushat, bojërat dhe llaqet ose mjetet, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-50 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 24,446. Mos kërkoni më tej: duke ndërtuar një tarracë, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Ndertimi i tarracaveÇmimet mesatare

Çmim të ulët4 800,00 L/m2
Çmimi mesatar6 780,00 L/m2
Cmim i larte7 800,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Ndërtimit të Tarracë

Për të mësuar koston e saktë të ndërtesës së tarracës, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, kështu që ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e ndërtimit të tarracës.

Druri evropian - siberian smrekovec192 000,00L / gjitha
Kostoja e zbatimit të plotë të tarracave, duke përfshirë siberian smrekovec, pajisje, punë të zbatimit dhe transportit. Pa koston e përgatitjes së substratit.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Exotika - Garapa.312 000,00L / gjitha
Kostoja e zbatimit të plotë të tarracave, duke përfshirë materiale - Garapa Wood natyrisht rezistente ndaj rrotullimit, aksesorëve, punës së zbatimit dhe transportit. Pa koston e përgatitjes së substratit.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Termodrevo - Ash300 000,00L / gjitha
Kostoja e zbatimit të plotë të tarracave duke përfshirë lëndë druri të ngurta dhe të ngurta të hirit, aksesorëve, zbatimit të punës dhe transportit. Pa koston e përgatitjes së substratit.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Premium Devoplast312 000,00L / gjitha
Kostoja e zbatimit të plotë të tarracave duke përfshirë materiale - Mirëmbajtja prej druri Pllaka WPC, pajisje, punë zbatimi dhe transporti. Pa koston e përgatitjes së substratit.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Hidroizolim terraceSa kushton hidroizolimi i tarracës? Gjatë hidroizolimit të një tarrace, ne shpesh...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Përditësuar në: May 15, 2023