Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Ndertim shtepie

Po kërkoni një ndërtues për ndërtim të ashpër? Ne kemi 24,858 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,706 profesionistë të regjistruar
87,689 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Ndertim shtepie

Sa kushton një ndërtim i ashpër? Për ndërtime të vrazhda shpesh ofrojmë këto shërbime: gërmim themelesh, ndërtim themelesh, mure rrethues dhe çati. Çmimet e holodomit janë rreth 240-420 euro për m2. Artikujt më të shtrenjtë në ndërtimin e ashpër janë zakonisht lidhjet e rrjeteve inxhinierike dhe shpërndarja e ujit në kanale. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: betonierin, dërrasat e grilave, mjetet e gërmimit, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-120 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 24,858. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmim të përafërt ndërtimi, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,706 profesionistë të regjistruar
87,689 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Ndertim shtepieÇmimet mesatare

Çmim të ulët14 376,00 L/m2
Çmimi mesatar17 005,20 L/m2
Cmim i larte25 200,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të strukturës bruto

Për të mësuar çmimin e saktë të strukturës bruto, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e ndërtimit bruto.

Masoneria e mureve të transportuesit në llaç11844.0L / m3
Morating muret e transportuesit të stilolaps djegur dhe të grinded dhe groove kontakt në Malta 380x250x249 p 10.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Duke e bërë muret e transportuesit në shkumë të pastër11040.0L / m3
Morating muret e transportuesit e stilolaps të djegur dhe të grinded dhe groove në pur shkumë dryfix shtesë 380x250x249 p 10.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Variacioni i mureve të bartësit të bëra nga tulla të zjarrtë të zjarrtë në një llaç të limonit6660.0L / m3
Bërja e mureve të transportuesit të djegies dhe tullave të plota në llaçin Lipno-duke përmendur me përmasa të tullave 290x140x65 mm.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Duke e bërë muret e bartësit të tullave të plota të djegura në llaçin e çimentos7920.0L / m3
Duke e bërë muret e transportuesit të djegur dhe tulla të plota në çimento llaç me dimensionet e tullave 250x120x65 mm.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
NdertimSa kushton puna e ndërtimit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme gjatë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?