Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Ndertim i pishinave

Po kërkoni një ndërtues për të ndërtuar një pishinë? Ne kemi 27,225 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,325 profesionistë të regjistruar
90,153 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Ndertim i pishinave

Sa kushton për të ndërtuar një pishinë? Gjatë ndërtimit të një pishine, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: përgatitjen dhe gërmimin e tokës, ndërtimin e pllakës së themelit, shtrimin e pishinës së parafabrikuar ose ndërtimin e mureve të pishinës, instalimin dhe mbushjen e dheut. Çmimet për ndërtimin dhe ndërtimin e pishinës janë rreth 500-2300 euro për pishinë. Artikulli më i shtrenjtë në ndërtimin e një pishine është zakonisht prodhimi i një pishine të fundosur. Kostot shtesë mund të përfshijnë: beton, blloqe, petë, të cilat kushtojnë mesatarisht 30-300 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 27,225. Mos kërkoni më tej: ndërtimi i pishinës me çmim, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
33,325 profesionistë të regjistruar
90,153 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Ndertim i pishinaveÇmimet mesatare

Çmim të ulët30 000,00 L/një copë
Çmimi mesatar87 000,00 L/një copë
Cmim i larte138 000,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të pishinës

Për të mësuar çmimin e saktë të pishinës, dërgoni kërkesën për specialistin tonë të certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e pishinës.

Punë e gërmimit2 100,00L / orë
Gërmimi duke përdorur teknologji të rëndë. Duke rivlerësuar tokën e tepërt.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Pishinë1 800,00L / orë
Përgatitjen dhe pllakën bazë të betonit. Duke futur një pishinë në një hendek të përgatitur para duke përdorur teknika të rënda
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Betoni dhe tjegulla2 100,00L / orë
Betonimi i mureve të pishinës së kryer së bashku me një ujë të pikuar gradual në pishinë. Procesi zakonisht kryhet në tre deri në katër faza (3-4 ditë) për të dhënë hapësirë ​​të mjaftueshme për të lidhur konkrete. Mbarimi në punë rreth pishinës (pllaka thesari, lëndinë ..)
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Filtrimi i instalimeve elektrike.2 100,00L / orë
Lidhja e të gjitha pjesëve të nevojshme të filtrimit (gjithashtu përfshini një pompë termike ose asamble anti-grusht)
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Pellgje dhe liqeneSa kushtojnë pellgjet? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për pellgje: projektimi...
Mirembajtja e pishinesSa kushton mirëmbajtja e pishinës? Gjatë mirëmbajtjes së pishinës, ne shpesh ofrojmë...
Pishine me mbuleseSa kushton çatia e pishinës? Kur mbulojmë një pishinë, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Përditësuar në: May 15, 2023