Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Ndertim i oxhakut

Po kërkoni një oxhakpastrues për të ndërtuar një oxhak? Ne kemi 24,173 vatra zjarri në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Ndertim i oxhakut

Sa kushton për të ndërtuar një oxhak? Gjatë ndërtimit të oxhakut, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: vendosja e bazës së oxhakut në shtratin e llaçit, bashkimi i tubave të profilit, qendrimi i insertit, montimi i shtresës së oxhakut. Çmimet e ndërtimit të oxhakut janë rreth 50-180 euro për njësi. Artikulli më i shtrenjtë në ndërtimin e një oxhaku është zakonisht prodhimi i blloqeve të betonit. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: prizma druri, çati, gardhe, e cila kushton mesatarisht 80-100 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 24,173. Mos kërkoni më tej për ndërtimin tuaj: çmimi i ndërtimit të oxhakut, ju do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Ndertim i oxhakutÇmimet mesatare

Çmim të ulët3 000,00 L/metër
Çmimi mesatar7 200,00 L/metër
Cmim i larte10 800,00 L/metër
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve oxhak

Për të mësuar çmimin e saktë të ndërtesës së oxhakut, dërgoni pyetjen për ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e ndërtimit të zinxhirit.

Pllaka të mbuluara me oxhak dhe ventilim1 398,00L / m2
C 16/20 pllaka oxhak dhe ventilim me përforcim potencialisht konstruktiv, duke përfshirë skanimin ose sipërfaqen e zbutur në buzë të trashësisë pa mbi 50-80 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Murmy loosely në këmbë oxhaqet dhe ventilim nga tulla të djegur të plotë17 820,00L / m3
Masoneri Loomely duke qëndruar oxhaqet dhe ventilimin e tullave të plota të djegura në llaçin e limonit, dimensionet e tullave 290x140x65 mm.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Murmy loosely chimneys dhe ventilim nga tulla të zjarrtë të plotë në llaç çimentos18 300,00L / m3
Murvoar lirshëm në këmbë oxhaqet dhe ventilim nga tulla të djegur të plotë në llaç çimento, dimensionet e tullave 290x140x65 mm.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Rasti i gjirit të oxhakut nga tulla e Samotit40 020,00L / m3
Rasti i vrezës së oxhakut duke përfshirë një sopay me një hendek të zgjerimit nga masoneria përreth e shell oxhak bërë njëkohësisht për murature, nga fireplace tulla 300 mm gjatësi me III në MLTU MVC-2.5.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Mjeshter çatieSa kushton hidrauliku? Gjate punes se hidraulikut ne shpesh bejme sherbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?