Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Ndertim i gardhit

Po kërkoni një ndërtues për të ndërtuar një gardh? Ne kemi 16,513 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,787 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Ndertim i gardhit

Sa kushton për të ndërtuar një gardh? Kur ndërtojmë një gardh, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: rilevimin e hapësirës, ​​hapjen e vrimave për shtyllat, botonimin, bashkimin e pjesëve të gardhit. Çmimet e vendosjes së rrethojës janë rreth 10-25 euro për metër. Artikulli më i shtrenjtë në ndërtimin e një gardh është zakonisht instalimi i dërrasave të nënshtresës. Kostot shtesë mund të përfshijnë: beton, rrjetë dhe vegla, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-50 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 16,513. Nuk duhet të shikoni më: ndërtimi i gardhit çmimi, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,787 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Ndertim i gardhitÇmimet mesatare

Çmim të ulët600,00 L/M.
Çmimi mesatar960,00 L/M.
Cmim i larte1 500,00 L/M.
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të gardhit

Për të mësuar çmimin e saktë të strukturës së gardhit, dërgoni pyetjen për specialistin tonë të certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e ndërtimit Fedot.

Heqja e pllakave të parafabrikuara të gardhit288,00L / një copë
Heqja e bordeve të betonit të defabrikuara të gardhit. Pa sigurimin e mbeturinave.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Gabion gardh nga shporta tela13 500,00L / m3
Gabion gardh nga shporta instalime elektrike të mbushura me gjerësi të garës agregate deri në 0.5 m lartësi deri në 1 m.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Pajisje për kolonat dhe gardhin e betonit të përforcuar me tokë të mbërthyer663,00L / një copë
Rregullimi i kolonave dhe përmbytjeve të gardhit të përforcuar të betonit të parafabrikuar të plotë ose me grooves për pllaka të mbushura, (pa winks), me ngopje nga toka dhe compaction.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Pajisjet e posteve dhe gardhit thekon me konkretin e këmbëve të betonit1 134,00L / një copë
Rregullimi i kolonave dhe përmbytjeve të përforcuara të betonit të parafabrikuara të plota ose me grooves për mbushjen e pllakave, (pa winks), me konceptin e klasës C 20/25 me një vëllim deri në 0.15 m 3.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Gardhe dhe portaSa kushtojnë gardhet dhe portat? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?