Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Ndertim dhe prodhim shkallesh

Po kërkoni një ndërtues për të ndërtuar dhe prodhuar shkallë? Ne kemi 22,301 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,806 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Ndertim dhe prodhim shkallesh

Sa kushton ndërtimi dhe prodhimi i shkallëve? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme në ndërtimin dhe prodhimin e shkallëve: orientim, prodhim dhe montim të shkallëve. Çmimet për ndërtimin dhe montimin e shkallëve janë rreth 1500-2500 euro për pikë takimi. Artikulli më i shtrenjtë në ndërtimin dhe prodhimin e shkallëve është zakonisht prodhimi i shkallëve prej druri nga druri i ngurtë. Shpenzimet e tjera mund të përfshijnë: shpenzimet e transportit, punën e montimit dhe shërbimin pas garancisë, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-120 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,301. Nuk duhet të shikoni më: ndërtim dhe prodhim shkallësh çmimi, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,806 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Ndertim dhe prodhim shkalleshÇmimet mesatare

Çmim të ulët90 000,00 L/një copë
Çmimi mesatar123 000,00 L/një copë
Cmim i larte150 000,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të prodhimit të ndërtimit dhe shkallëve

Për të mësuar çmimin e saktë të ndërtesave dhe prodhimit të shkallëve, dërgoni pyetjen për specialistin tonë të certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi referojuni çdo shërbimi në kategorinë e ndërtimit dhe prodhimit të shkallëve.

Materiali në peshore të prodhimit2 394,00L / m2
Dub-druri shkallë - trashësi 20mm, gjerësi 1250mm, lartësi 1400mm
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Prodhimi i shkallëve, pjesëve të shkallëve1 800,00L / një copë
Formatimi, reshjet e buzë, trajtimi sipërfaqësor - bluarje dhe pikturë lacquers akrilik, ndoshta pickling, nënshkrimin. Çmimi është pa material.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Shkallët fokusohen12 000,00L / gjitha
Fokusi i shkallëve të parregullta; pa paralajmërues; me nënkalime.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Shkallët në rritje24 000,00L / gjitha
Instalimi i shkallëve të parregullta; pa paralajmërues; me nënkalime.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Shkalle druriSa kushtojnë shkallët prej druri? Për shkallët prej druri, ne shpesh ofrojmë...
Kangjella druriSa kushton një kangjella prej druri? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme...
Kangjella hekuri i farketuarSa kushton një kangjella e falsifikuar? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme...
Shkalle metalikeSa kushtojnë shkallët metalike? Për shkallët metalike, ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Shkalle portativeSa kushtojnë shkallët e mullirit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Shkalle inoxSa kushtojnë shkallët inox? Për shkallët inox, ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Kangjella metalikeSa kushton një kangjella inox? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Shkalle lundrueseSa kushtojnë shkallët vetë-mbështetëse? Për shkallët vetë-mbështetëse, ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Kangjella xhamiSa kushton një kangjella xhami? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Shkalle spiraleSa kushtojnë shkallët spirale? Për shkallët spirale, ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?