Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Ndertim

Jeni ne kerkim te nje ndertuesi per punime ndertimi? Ne kemi 29,457 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,324 profesionistë të regjistruar
90,145 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Ndertim

Sa kushton puna e ndërtimit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme gjatë punimeve në ndërtim: punime rikonstruksioni, prishjeje dhe murature, dhënie me qira të mekanizmave të ndërtimit. Çmimet e punimeve të nevojshme për ndërtim janë rreth 10-20 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në punët e ndërtimit është zakonisht ndërtimi i ndërtesave. Shpenzimet e tjera mund të përfshijnë: shtrimin e dyshemeve, suva dhe mistria, lyerje, punim me gips, punim me pllaka, heqje të mbeturinave të ndërtimit, që kushton mesatarisht 100-850 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 29,457. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e punimeve në ndërtim, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
33,324 profesionistë të regjistruar
90,145 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: NdertimÇmimet mesatare

Çmim të ulët600,00 L/orë
Çmimi mesatar840,00 L/orë
Cmim i larte1 200,00 L/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të punimeve të ndërtimit

Për të mësuar çmimin e saktë të punimeve të ndërtimit, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi shikoni çdo shërbim në kategorinë e punës së ndërtimit.

Thellësia e Jam dhe Rhry2 340,00L / m3
Thellësia e Jam dhe Rhry në një hapësirë ​​të kufizuar (të ndërtuar) deri në 30 m3 - dora në Rock 3.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Blloqe betoni të mishit të mishit të derrit10 380,00L / m3
Masoneria Carrier (M3) e blloqeve të betonit të fuqisë së forcës P2 në P4, me një peshë të vëllimit prej mbi 400 deri në 600 kg / m3 të butë në llaç për trashësinë e hollë të muraturës 300 mm.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Blloqe betoni pore1 860,00L / m2
Fluturon nga blloqet e betonit të gazuara me një vëllim deri në 600 kg / m3 të butë në llaç për trashësinë e hollë të muraturës 150 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Pompimi i Masonerisë së Mbikëqyrur1 380,00L / m3
Statinating Masoneria e mbingarkuar ose duke bashkuar hapjet e zonës ndërsektoriale mbi 4 m2 në murature overcompaduate, nga çdo tullë e djegur, kalcium, çimento për çdo Maltë -1,905 t.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
0,00L /
summary
create demand
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
BetonimSa kushton betonimi? Gjatë betonimit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: përgatitja...
Produkte betoniSa kushtojnë produktet e betonit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Tavanet filigranSa kushton një tavan me filigran? Me një tavan filigran, ne shpesh...
Ndertim shtepieSa kushton një ndërtim i ashpër? Për ndërtime të vrazhda shpesh ofrojmë...
Muratim, muratorSa funksionon muratura? Ne shpesh ofrojmë këto shërbime gjatë punimeve të muraturës:...
Mure mbajteseSa kushtojnë muret mbajtëse? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për muret...
Pergatitja e kantierit per projekte ndertimiSa kushton puna përgatitore për ndërtimin? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme...
MbeshtetesSa kushton ngacmimi? Gjatë mbylljes, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: montimi...
MarangozSa kushton një marangoz? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për marangozin:...
Pllaka baze, themele te ndertesaveSa kushton pllaka e themelit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Përditësuar në: May 15, 2023