Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Ndertese e re

Po kërkoni një ndërtues për një ndërtesë të re? Ne kemi 25,899 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,324 profesionistë të regjistruar
90,149 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Ndertese e re

Sa kushton një ndërtesë e re? Për ndërtesat e reja, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: projektim, vizualizim, këshillim për zgjidhje, përgatitje themeli, ndërtim shtëpie, shërbim. Çmimet e pasurive të paluajtshme të sapondërtuara janë rreth 50 mijë - 150 mijë euro për një pallat të ri. Artikulli më i shtrenjtë në ndërtimet e reja është zakonisht montimi duke përdorur pajisje të rënda. Kostot shtesë mund të përfshijnë: lejen e ndërtimit, certifikatën e energjisë, kostot e transportit dhe rrjetëzimit, të cilat kushtojnë mesatarisht 200-3500 €. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 25,899. Mos kërkoni më tej: ndërtim i ri, nga ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
33,324 profesionistë të regjistruar
90,149 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Ndertese e reÇmimet mesatare

Çmim të ulët2 747 220,00 L/një copë
Çmimi mesatar3 801 168,00 L/një copë
Cmim i larte5 273 400,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Ndërtesave të reja

Për të mësuar çmimin e saktë të ndërtesave të reja, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në një kategori të re të ndërtimit.

3 familje gjumi me komplot 390 m2, 72 m2 shtëpi + tarracë 10.58 m227 594 000,00L / gjitha
Shtëpia është bërë me tulla të krehur, izolimin e polistirenit, dritaret plastike me 6 dhoma me një xhami izolues, nga jashtë brenda të bardhë, mbulim të bramac, tavanet plasterboard, ngrohje elektrike me temperaturë - termostatorët në çdo dhomë. Ngrohje me ujë 120L. Shtëpia i takon një vend prej 390m2, i cili është i rrethuar nga rrjetë jeshile. Shtëpia në pajisjet standarde ka një portë elektrike të kontrollit të largët, dhomen e ndjenjes është një oxhak dhe papafingo është mundësia e ruajtjes. Shtëpia është një rrjet i plotë inxhinierik, pllaka, sanitare, tualet, derë, kornizë dyersh, dysheme lundruese, pllaka, para-trajtim për alarm, internet, TV dhe ajer te kondicionuar. Ka 2 shtete parkimi në shtëpi.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
4 dhoma shtëpi bungalow me zonën e shërbimeve 90.67 m2, zona e ndërtuar 113.16 m28 520 000,00L / gjitha
Embodimenti teknik i shtëpisë përbëhet nga një muraturë e qarkut nga tulla. Kulmi me shkurre druri mbuluar me mbulesë betoni - tjegull. Tavanet nga sistemi i pllakave me izolimin e çatisë së lulëzuar. Hidroizolim dhe izolim termik të jashtëm. Suva e jashtme me rregullim të ngjyrave - sipas dizajnit të klientit, suva të brendshme - çimento gëlqere me veshje të bardha. Ngrohja e shtëpisë është e pajisur me ngrohje underfloor në kombinim me bojler me gaz. Dritaret plastike me 5 dhoma me korniza në ngjyrë kafe me izolues tre. Sills në natyrë dhe dritaret e brendshme të dritareve. Dyert e hyrjes plastike. Sockets dhe çelsin, përgatitjen e terminaleve të ujit dhe kanalizimeve. Gardh fiks nga blloqe betoni nga mbrapa dhe anën e komplotit. Blinds elektrike të jashtme.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
4 dhoma shtëpi familjare me shërbim të sheshtë 97m2 dhe tokës 447m242 237 360 000,00L / thirrje
Holodom përfshin masoneri periodike nga tulla të grirë, ndarjet, izolimin e polistirenit të fasadës, ngrohje dysheme në të gjithë shtëpinë, dritare plastike në ngjyrë antracite, tavanet plasterboard, llaç suva, shtresë higjienike, texting në papafingo - shkallët, creed, mbulim gri antracite. Bazat, parking Për 2 makina - bllokohet trotuari, bllokim bast.
Së bashku
thirrje
Futni kërkesën
4 dhoma bungalow 102m2 + tokës 456m2143 928 000,00L / gjitha
Shitjet në Holoda. Çmimi i ndërtesës përfshin: rripat e themelimit dhe pllakën bazë, murature periferike, masoneria e brendshme e transportuesit, ndarjen e kryqëzimeve, përkthimet, shkrimet e drurit me avull, grilë, hapësira e magazinimit të tavolinës, mbulim betoni me anti-myshk, tavane plasterboard, ekranet e betonit, izolim tavan , Sistemi termik termik termik termik termik termik termik. Dritaret janë nga triskalla, në brendësi të bardhë dhe anthracite jashtë. Suva e brendshme nga gips. Instalim i plotë elektrik, rrufeja, futur optikë. Ngrohje elektrike në dysheme. Supëra Silicone Strukturuar Suva e lahet, sistemi i shiut, frenat e rrumbullakëta dhe agregatet. Lidhja me rrjetet inxhinierike dhe mesazhet e plotë të rishikimit.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Ndertim me qelesa ne doreSa kushton një shtëpi me çelës në dorë? Për shtëpitë me çelës...
Shtëpi njëkatësheSa kushtojnë bungalot? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për bungalot: projektim,...
Shtepi druriSa kushtojnë shtëpitë prej druri? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Ndertesa ekologjikeSa kushtojnë ndërtesat eko? Në eko-konstruksionet, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme:...
Shtepi te parafabrikuaraSa kushtojnë shtëpitë e parafabrikuara? Për shtëpitë e parafabrikuara, ne shpesh ofrojmë...
Shtëpi moderneSa kushtojnë shtëpitë moderne? Për shtëpitë moderne, ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Shtepi me shpenzim te ulte te energjiseSa kushtojnë shtëpitë me energji të ulët? Për shtëpitë me energji të...
Shtepi eficenteSa kushton një shtëpi pasive? Për shtëpitë pasive, ne shpesh ofrojmë shërbimet...
Shtëpi me kontejnerëSa kushtojnë shtëpitë me kontejnerë? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Shtëpi Ndërtim - Kosto-thyer Nëse keni kaluar orën duke shfletuar në shtëpi online ose keni vizituar ata personalisht derisa të keni hequr dorë nga mundësitë e blerjes së një shtëpie, ju mund të krijoni shtëpinë tuaj dhe shtëpinë e ëndrrave për të qëndruar. Ndërtimi i shtëpisë tuaj mund të ketë shumë përfitime, përparësia kryesore është që ju të keni mundësinë për të marrë pikërisht atë që ju dëshironi dhe të krijoni një shtëpi që do të jetë pikërisht sipas pëlqimit dhe mundësive tuaja. Blerja e tokës Së pari ju duhet të ndërtoni një shtëpi që ju nevojitet një tokë në të cilën do të ndërtojë. Jo vetëm që ju duhet të gjeni pjesën ideale të tokës, por do të kujdeset për të. Mund të përfshijë heqjen e pemëve dhe vendosjen e tokës. Çmimi i blerjes së tokës do të ndryshojë, në varësi të faktorëve të ndryshëm, duke përfshirë madhësinë e tokës dhe vendet e saj. Zhvillimi i planeve dhe marrja e lejes Pasi të keni marrë tokën tuaj, furnizuesi dhe nënkontraktorët tuaj fillojnë me përgatitjen e ndërtesës së shtëpisë. Në këtë fazë, është e nevojshme të largohet arkitekti, të zhvilloni planet e shtëpisë dhe të pajisni të gjitha lejet e nevojshme. Përgatitja dhe ndërtesa Pas kujdesit për të gjithë punën përgatitore është më në fund koha në pushim. Ndërtimi mbulon dhe fillon të gërmojë hapësirën për bazat e shtëpisë tuaj. Pastaj ata derdhin beton, në varësi të llojit të bazës që do të keni: një pjatë, hapësirë ​​të pajisur ose bodrum. Në mënyrë tipike, është baza më e lirë e pllakave të betonit të ndjekur nga një bodrum pak më i shtrenjtë dhe baza më e shtrenjtë e bodrumit. Cila bazë që zgjidhni do të varet nga buxheti dhe preferencat tuaja. Çdo lloj ka pro dhe kundër të tyre kështu që ju patjetër bëni një studim. Përgatitja dhe ndërtimi i pllakës bazë do të jetë mesatarisht për të qëndruar rreth 75-110 € / m2. Strukturë bruto Për më tepër, ajo është pasuar nga një strukturë bruto. Mendoni për këtë hap për të krijuar një skelet të shtëpisë tuaj. Dyshemetë do të jenë të balancuara dhe pastaj të mbuluara me mbulesë dyshemeje. Muret do të shkarkohen, të shquara dhe të dorëzuara. Ka një shkurre që do të kornizë. Instalimi i elementeve të jashtëm Pas strehimit të shtëpisë, janë instaluar të gjitha elementet e jashtme të jashtme të mureve, kulmeve dhe vrimave. Kjo do të thotë se muret janë pikturuar me ngjyra, atëherë dritaret dhe dyert janë të pajisura dhe çatia e strehës dhe e mbuluar me një zër të çatisë. Instalimi i ujit dhe shpërndarjes elektrike Tani është koha për të instaluar gjithçka pa atë që shtëpia juaj nuk mund të punojë - ujë, ventilim dhe energji elektrike. Në këtë fazë, sistemet e ujit dhe ajrit të kondicionuar dhe elektricisti do të lidhen me shtëpinë tuaj dhe ju lidh me rrjetin e energjisë elektrike. Rregullimet e brendshme Tjetra, përfundimet e brendshme janë ndjekur. Kjo përfshin shtimin e izolimit, pllakave, dyshemeve, dyerve të brendshme dhe të gjitha komponentëve bazë që kthejnë një ndërtim të ri të ndërtuar në një shtëpi banimi. Thembra me kabinete dhe bordet dhe përfshijnë pajisje. Pajisje Hapi i fundit përfshin të gjitha pajisjet e tjera që dëshironi të bëni në shtëpinë tuaj, duke përfshirë çdo strukturë të jashtme si një tarracë, rrugë me pemë ose peizazh që dëshironi të kryeni. Këto projekte mund të përfundojnë në mes të procesit të ndërtimit të shtëpisë në lidhje me disa nga hapat e renditura më sipër. Pas përfundimit të të gjitha, zonat e punës do të pastrohen dhe të përfundojnë të gjitha kontrollet e nevojshme. Çfarë duhet të mbahet mend Mbani në mend se kur shkruani një buxhet të shtëpisë, duhet të vareni nga anketa dhe të fitoni vlerësime të të gjitha punëve që duhet të bëhen për të ndërtuar shtëpinë tuaj. Përveç kësaj, kur ju keni tashmë buxhetin tuaj të përgjithshëm, në përgjithësi është e mirë për të dhënë një rezervë me pak para shtesë, në rast se do të kushtojë më shumë se sa keni marrë fillimisht. Faktorët që ndikojnë në kostot e ndërtimit të shtëpive Megjithëse ne u përpoqëm t'ju ofrojmë informacionin më të mirë dhe më të azhurnuar se sa mesatarja është një ndërtesë ndërtimi, është e vështirë me siguri të thuhet se sa do të kushtojë ndërtesën tuaj të shtëpisë pa kryer disa studime me kosto mesatare në zonën tuaj dhe marrjen e vlerësimeve nga furnizuesit. Shpenzimet tuaja totale mund të preken nga faktorë të ndryshëm, duke përfshirë trendet aktuale të pasurive të paluajtshme, disponueshmërinë materiale dhe fuqinë punëtore në zonën tuaj dhe speciet dhe materialet e kuota që zgjidhni. Çmimi i përgjithshëm që do të paguani do të varet gjithashtu nga lloji i shtëpisë që ndërtoni. Ndërtimi i një shtëpie shumë të thjeshtë mund të jetë mjaft e volitshme. Shtëpia luksoze me projekte arkitekturore, natyrisht, është shumë më e shtrenjtë. Kur duhet marrë parasysh shtëpinë e ndërtuar A e konsideroni nëse duhet të blini një shtëpi ekzistuese ose të leni të ndërtoni shtëpinë tuaj? Shumë faktorë të rëndësishëm duhet të merren parasysh. Krahasuar me ndërtimin e shtëpisë ka një blerje të një shtëpie ekzistuese zakonisht një proces shumë më të thjeshtë dhe më të shpejtë. Ndërtimi i shtëpive të reja mund të zgjasë muaj, ndërsa procesi i blerjes së shtëpisë mund të përfundojë në më pak se 1 - 2 muaj. Përveç kësaj, ndërtimi i një shtëpie zakonisht sjell shumë stres dhe shumë vendimmarrje. Nëse doni të kurseni stresin dhe blerja e kohës së shtëpisë mund të jetë një zgjedhje më e lehtë. Nga njëra anë, ju ndërtoni shtëpinë tuaj jep mundësinë për të marrë gjithçka që dëshironi ndërsa procesi i blerjes së shtëpisë kërkon që ju të bëni shumë kompromise. Përveç kësaj, nëse shtëpia juaj është e ndërtuar mirë, ju nuk do të duhet të shqetësoheni që ju do të duhet të zgjidhni menjëherë riparimet e kushtueshme pasi do të ishte në rast të një shtëpie të vjetër që ka nevojë për një çati ose një sistem të ri të ventilimit. Shtëpitë e reja të ndërtuara kanë komponente të reja që kanë më shumë gjasa të zgjasin për vite. Është e rëndësishme të mbani në mend se ka shumë faktorë që ndikojnë në koston e ndërtimit të një shtëpie. Është gjithashtu e nevojshme të merret parasysh shumë më tepër sesa shpenzimet. Kur vendosni se cili është më i miri i mundshëm për ju, është e rëndësishme të shqyrtoni përfitimet e blerjes së një shtëpie ekzistuese, të tilla si rehati, në krahasim me përfitimet e ndërtimit siç është përshtatja e shtëpisë sipas pëlqimit të tyre.
Përditësuar në: May 15, 2023