Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Ndertesa ekologjike

Jeni duke kerkuar nje ndertues per ndertim eko? Ne kemi 24,264 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Ndertesa ekologjike

Sa kushtojnë ndërtesat eko? Në eko-konstruksionet, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: projektim, vizualizim, ofertë çmimi, përgatitje, montim dhe ndërtim të eko-konstruksioneve. Çmimet e objekteve ekologjike janë rreth 45 mijë – 90 mijë euro për objekt. Artikulli më i shtrenjtë në eko-ndërtimin është zakonisht prodhimi i komponentëve individualë. Kostot e tjera mund të përfshijnë: lejet e ndërtimit, lidhjet në rrjet, kostot e transportit, të cilat kushtojnë mesatarisht 100-1000 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 24,265. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e ndërtimit eko, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Ndertesa ekologjikeÇmimet mesatare

Çmim të ulët2 747 220,00 L/një copë
Çmimi mesatar3 801 168,00 L/një copë
Cmim i larte5 273 400,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të ndërtesës EKO

Për të mësuar çmimin e saktë të ndërtesave ekologjike, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të provuar dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi referojuni çdo shërbimi në kategorinë e ndërtimit Eco.

Shtëpia e energjisë së ulët 46 m23 900 000,00L / gjitha
Shtëpi me energji të ulët pa tokë me zonën e shërbimeve 46 m2. 2 dhoma, kuzhinë, sistemi i plotë i izolimit termik, shpërndarjet e brendshme të ujit, kanalizimet, tavanet e brendshme, izolimin izolim, dysheme, tjegulla dhe sanitare, ngrohje, dyert hyrëse dhe dritaret.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Shtëpi me energji të ulët 60 m25 040 000,00L / gjitha
Shtëpi me energji të ulët pa tokë me banesë të shërbimeve 60 m2. 3 dhoma, kuzhinë, sistemi i plotë i izolimit termik, shpërndarjen e brendshme të ujit, kanalizimet, tavanet e brendshme, izolimin e izolimit, dyshemetë, pllakat dhe ngrohje sanitare, dyert hyrëse dhe dritaret.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Shtëpia pasive 46 m24 440 000,00L / gjitha
Shtëpia pasive me banesë të përbashkët 46 m2 pa tokë. 2 dhoma, kuzhinë, sistemi i plotë i izolimit termik, shpërndarjet e brendshme të ujit, kanalizimet, tavanet e brendshme, izolimin izolim, dysheme, tjegulla dhe sanitare, ngrohje, dyert hyrëse dhe dritaret.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Shtëpia pasive 60 m25 760 000,00L / gjitha
Shtëpia pasive me shërbim të sheshtë 60 m2 pa tokë. 2 dhoma, kuzhinë, sistemi i plotë i izolimit termik, shpërndarjet e brendshme të ujit, kanalizimet, tavanet e brendshme, izolimin izolim, dysheme, tjegulla dhe sanitare, ngrohje, dyert hyrëse dhe dritaret.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Ndertese e reSa kushton një ndërtesë e re? Për ndërtesat e reja, ne shpesh...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?