Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Nderpres elektrik, instalim dhe riparim

Po kërkoni një elektricist për të instaluar dhe riparuar çelsat apo prizat? Ne kemi 26,304 elektricistë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Nderpres elektrik, instalim dhe riparim

Sa kushton instalimi dhe riparimi i çelsave ose prizave? Gjatë instalimit dhe riparimit të ndërprerësve ose prizave, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: kontrollin e gjendjes së ndërprerësve, riparimin dhe zëvendësimin e ndërprerësve individualë. Çmimet e montimit dhe ndërrimit të prizave dhe çelësave janë rreth 2,9-8 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në instalimin dhe riparimin e çelsave ose prizave është zakonisht zëvendësimi i çelësit me prekje. Kostot e tjera mund të përfshijnë: shpenzimet e transportit, instalimin e çelsave në një shtëpi inteligjente, të cilat kushtojnë mesatarisht 15-200 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 26,304. Nuk keni më nevojë të kërkoni: montim dhe riparim çelsash apo prizash çmimi, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Nderpres elektrik, instalim dhe riparimÇmimet mesatare

Çmim të ulët171,00 L/një copë
Çmimi mesatar268,20 L/një copë
Cmim i larte480,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e listave të çmimeve dhe korrigjimet dhe mbathjet

Për të mësuar çmimin e saktë të çelsave të instalimit dhe riparimit dhe bazat, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e instalimit dhe riparimin e kalimeve ose mbathjeve.

Instalimi i folesë300,00L / një copë
Instalimi i prizës elektrike - Switch 2 shofer.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Gjetje faji240,00L / një copë
Kontrollimi, zbulimi dhe fshirja e gabimeve - 1 dhomë.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Instalimi i centralit300,00L / një copë
Montimi i tubit të kalimit, testimi i komisioneve dhe funksionalitetit.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Heqja e sirtarit240,00L / një copë
Heqja e folesë dhe sigurimi i sigurisë së faqes së socket.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
ElektricistSa kushton një elektricist? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për elektricistët:...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?