Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Mure me tulla

Po kërkoni një tjegull për pllaka tullash? Ne kemi 23,692 pllaka në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Mure me tulla

Sa kushtojnë pllakat e tullave? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për pllaka me tulla: rilevim, trajtim të sipërfaqes së murit dhe ngjitje të pllakave me tulla. Çmimet e paneleve me tulla janë rreth 13-28 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në veshjen me tulla është zakonisht veshja e fasadës. Kostot shtesë mund të përfshijnë: ngjitës, fino dhe suva, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-35 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,692. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e pllakave me tulla, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Mure me tullaÇmimet mesatare

Çmim të ulët780,00 L/m2
Çmimi mesatar1 200,00 L/m2
Cmim i larte1 680,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Pllakave të Tullave

Për të mësuar çmimin e saktë të pllakave të tullave dërgoni pyetjen për ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e tullave të tullave.

Montimi i pllakave me pllaka me tulla1 860,00L / m2
Kuvendi i pllakave të pllakave të tullave të vendosura në llaç në muret e jashtme prej 290 x 65 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Montimi i pllakave nga pllakat e tullave të vendosura në muret e jashtme1 902,00L / m2
Kuvendi i pllakave të pllakave të vendosura në llaç në muret e jashtme, madhësia e çimentos së çimentos të bardhë 290 x 65 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Riparimi i pllakave me pllaka me tulla186,00L / një copë
Riparimi i pllakave nga pllaka tulla Sizes xham 290 x 65 mm -0,00161t.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Tuller tullar, dimension 250x65x16 mm370,80L / m2
Fytyra e tullave tiler, madhësia 250x65x16 mm, të përshtatshme për instalim në brendësi dhe të jashtme.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Instalimi dhe mveshja me pllakaSa kushton vendosja e shtrimit dhe pllakave? Gjatë shtrimit të shtrimit dhe...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?