Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Mure mbajtese

Jeni duke kerkuar nje ndertues per mure mbajtes? Ne kemi 23,244 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Mure mbajtese

Sa kushtojnë muret mbajtëse? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për muret mbajtëse: prodhimin dhe montimin e mureve mbajtëse prej betoni, të parafabrikuara dhe murature. Çmimet e mureve mbajtëse për forcimin e terrenit janë rreth 110-175 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë brenda mureve mbajtëse është zakonisht prodhimi dhe instalimi i një muri mbajtës gabioni. Shpenzimet e tjera mund të përfshijnë: shpenzimet e transportit, përgatitjen, riparimet e vogla, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-120 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,244. Nuk duhet të shikoni më: çmimi i mureve mbajtëse, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Mure mbajteseÇmimet mesatare

Çmim të ulët6 600,00 L/m2
Çmimi mesatar8 340,00 L/m2
Cmim i larte10 500,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të mureve mbështetëse

Për të mësuar çmimin e saktë të mureve mbështetëse, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e Murit të Mbështetjes.

Instalimi i mbështetjes dhe muret kornizë të gjurmëve të telave - Gabionov11 160,00L / m3
Instalimi i mbështetjes dhe mureve të frytshme të shportave të plehrave të telave - Gabionov, i mbushur me agregatet (rrjeti gjashtëkëndor i prerjes).
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Gabion gardh nga shporta e plehrave të telave të mbushura me agregat me gjerësinë e gardhit deri në 0.5 m dhe lartësi deri në 1 m13 500,00L / m3
Gabion gardh nga shporta instalime elektrike të mbushura me gjerësi të garës agregate deri në 0.5 m lartësi deri në 1 m.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Murin e mbështetjes së përforcuar me blloqe betoni të zogjve9 300,00L / m2
Murin e mbështetjes së përforcuar me faqet me blloqe betoni, me bare gjeozsintetike të përforcuara horizontale, Macwall.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Mbështetni muret e paneleve të parafabrikuara të betonit10 560,00L / m2
Mbështetja e murit të paneleve të parafabrikuara të betonit, me grupe gjeozsintetike të përforcuara horizontale nga panelet e betonit.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
NdertimSa kushton puna e ndërtimit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme gjatë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Sa është vlera e murit të mbështetjes konkrete? Kostoja e instalimit të një muri të mbështetjes konkrete varion nga 1600 në 12000 euro, por kostot mesatare janë 2900 euro. Ndikon shumë variabla, duke përfshirë dizajnin, vendosjen e murit në tokë dhe furnizuesit e betonit në zonën tuaj. Në shumicën e rasteve, sheshi është faktori më i rëndësishëm në përcaktimin e kostos suaj përfundimtare të ndërtesës së murit mbështetës. Muri i mbështetjes së betonit mund t'ju ndihmojë të mbroni shtëpinë tuaj nga erozioni dhe të ndryshoni oborrin e pambështetur në vendin ku mund të kaloni kohë me familjen dhe miqtë tuaj. Duke kuptuar informacionin bazë për çmimet dhe strukturën e murit të mbështetjes, mund të filloni me krijimin e këtij vendndodhjeje interesante. Kostoja mesatare e instalimit të kostos totale prej betoni - mesatarisht: 0 deri 50 metra katrorë 1650 euro 50 deri në 140 metra katrorë 4,500 euro 140 deri 185 metra katrorë 3700 euro 185 deri 235 metra katrorë 6600 euro 235 deri 280 metra katror 7830 euro Gjatësia juaj e murit përbëhet nga një e ashtuquajtur e quajtur lineare. Shotat katrore marrin parasysh gjatësinë dhe lartësinë. Për të vlerësuar një sipërfaqe katrore të murit tuaj, shumëfishoni gjatësinë e dëshiruar me lartësi dhe më pas shumoni këtë artikull me 1.12. Ky vlerësim i referohet murit që do të shihni mbi tokë dhe pjesë që sigurojnë mbështetje nëntokësore. Ju merrni një pikënisje të shkëlqyer për vlerësimin e kostos së mbështetjes së murit. Çfarë profesionistësh zakonisht përfshijnë çmimet me këmbë katrore? Betoni dhe furnizuesit janë lehtësira për ndërtimin e mureve mbështetëse. Arkitekti i kopshtit mund të përfshihet gjithashtu. Çdo lloj i profesionistëve përfshin shërbime të ndryshme në kostot e tyre të projektit, por shumica përfshijnë vlerësimet e lira për t'ju ndihmuar të filloni. Muret e larta të mbështetjes shpesh përfshijnë disa udhëtime betoni, gjë që rrit koston tuaj përfundimtare të mureve. Cilat faktorë të tjerë ndikojnë në çmimin e murit të mbështetjes konkrete? Këtu janë disa pyetje që vënë ekspertë të veçantë për të përcaktuar kostot shtesë të murit tuaj të mbështetjes: A keni nevojë të fshini një mur ekzistues? Demolimi do të thotë kosto më të larta të punës, por muri i vjetër mbështetës i drurit zakonisht kërkon më pak punë për të hequr si një mur të vjetër betoni. Po rriten në vendin e pemëve apo shkurreve? Shumica e çmimeve bazë për mur supozon se zona është relativisht e qartë dhe e gatshme për gërmim. Nëse ndonjë objekt mbulon vendin tuaj të murit të mbështetjes, ju mund të paguani më shumë për pastrim. Ku ndodhet muri? Lehta është qasje në vendin tuaj të punës, shpenzimet më të ulëta. Furnizuesit kursejnë kohë dhe para kur kamionët dhe makinat mund të tërheqin. Nëse ekuipazhet duhet të tërheqin pajisjet dhe materialin manualisht, koston e punës - dhe shpenzimet tuaja - ngjiten. A keni një plan dizajn apo peizazh të murit? Nëse nuk keni një plan dhe nuk jeni të sigurt se çfarë doni, furnizuesi juaj mund të sjellë arkitektin e projektuesit ose kopshtit. Nëse keni një dizajn dhe ju e dini saktësisht se çfarë doni, ju mund të kaloni kosto shtesë. Çfarë kompleks është dizajni juaj i murit? Kthesa, hapa, shtrojë të integruar dhe elemente të tjera të veçanta në dizajnin tuaj kërkojnë inkuadrim të jashtëzakonshëm, punë dhe materiale. Tekstet interesante, ngjyra të shtuara ose vrima në muret e bimëve të tilla si perennials gjithashtu mund të rrisin kostot. Një shtesë 130 deri 150 euro për metër katror është akuzuar për ekzekutimin e veprave të tjera të dizajnit, të tilla si shkallët, në mur. Krahasoni çmimet nga ekspertë të veçantë në lagjen tuaj. Si është betoni dhe muri mbështetës i blloqeve të betonit? Muri i Caston Wall Casting për rregullimet e terrenit tuaj është i ngjashëm me gjurmët, vetëm vertikale. Blloqet e betonit të parafabrikuara bëhen së bashku, të ngjashme me llaçin pa gur, dhe formojnë një mur mbështetës. Për shkak se blloqet nuk përdorin llaç nuk kërkojnë një ekspert Mason. Ashtu si blloku i betonit, hedhur betoni është në dispozicion në ngjyra të ndryshme, textures dhe përfundon. Ju mund të emuloni edhe tone të këqija, të kuqe të kuqe të çelikut Corten nëse dëshironi. Për shkak se betoni i derdhur formon një masë të fortë, ajo ka forcë më të madhe se muret e ndërtuara nga çdo bllok. Shumë furnizues rezervojnë një bllok pirg për projekte më të shkurtra, të tilla si për shtretërit e ngritur të kopshtit që nuk dëmtojnë sa më shumë terren si një mur i lartë mbështetës. Përveç betonit janë blloqe Cherdy dhe tulla të tjera, opsionet me kosto efektive. Si mund të gjej një furnizues të murit të mbështetjes konkrete? Hapi i parë drejt furnizuesit të renomatur të mureve të mbështetjes është të hyjë në kërkesën e Wilio. Kontrolloni furnizuesit më të mirë në zonën tuaj dhe gjeni profesionistë me vlerësimin dhe rishikimet më të larta. Shikoni për reagime nga konsumatorët që ofrojnë një pasqyrë të përvojave profesionale, cilësinë e punës, çmimet dhe saktësinë. Për të marrë një vlerësim të saktë, jepni informacionin e furnizuesit për projektin tuaj duke përfshirë: - Nëse keni nevojë për një beton të ri derdhje profesionale ose për të zëvendësuar beton ekzistues - Madhësia e zonës së projektit - Çdo foto që mund të ndihmojë profesionalisht të imagjinoni se si duket muri juaj mbështetës Zgjidhni duke përdorur Wilio Professional i cili do t'ju ofrojë çmimin më të mirë për punë me cilësi të lartë, por sigurohuni që profesionistët që zgjidhni është i licencuar ose i certifikuar siç duhet. Çfarë pune bëjnë furnizuesit para instalimit të betonit? Para instalimit, specialisti juaj i betonit ose i rëndë do t'ju takojë që do t'ju këshillojë me propozimin tuaj dhe do të shqyrtojë specifikimet e punës, të tilla si puna e tjera të gërmimit ose puna për të hequr pengesat, rregullimin e pjerrësisë dhe përgatitjen e mbushja, e cila shkon prapa nga muri. Nëse keni nevojë për të rregulluar diçka si një shpat, ju duhet të punësoni një shitës që mund të trajtojë shtrirjen e tokës ose të punësojë një profesionist tjetër që do të kujdeset për këto punë përgatitore. Pas përfundimit të punës përgatitore, furnizuesi juaj krijon bazën për mbështetjen e murit tuaj. Ajo ulet disa centimetra poshtë sipërfaqes së tokës. Për mbështetjen e duhur, thellësia duhet të jetë e barabartë me të paktën 1/8 e lartësisë së përfunduar të murit. Për shembull, nëse lartësia juaj e fundit e murit të poshtëm prej 122 cm, baza shkon të paktën 15 cm poshtë sipërfaqes. Si ta bëni këtë? Mos hezitoni dhe pranoni të konsultoheni me një ekspert për mbështetjen e murit tani përmes Wilio.