Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Muratim, murator

Kerkoni murator per punime murature? Ne kemi 24,601 muratorë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Muratim, murator

Sa funksionon muratura? Ne shpesh ofrojmë këto shërbime gjatë punimeve të muraturës: betonim, ndërtim muresh mbajtës, grila. Çmimet e punëtorëve janë rreth 10-15 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në punimet e muraturës është zakonisht shtrimi i shtrimit dhe tjegullave. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: punimet e mbarimit, pastrimin pas përfundimit të punës, tulla, blloqe, asfaltim, beton, makineri fugash, të cilat kushtojnë mesatarisht 5-40 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 24,601. Nuk keni pse të shikoni më: çmimi murator, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Muratim, muratorÇmimet mesatare

Çmim të ulët480,00 L/m2
Çmimi mesatar648,00 L/m2
Cmim i larte780,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Shërbimeve Murárske dhe MURA

Për të mësuar çmimin e saktë të shërbimeve të muratorit dhe muraturës, dërgoni pyetjen për specialistin tonë të certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e punës Masoneri, Mason.

Muret e mbushjes së karrigeve6 960,00L / m3
Llogaritja e mureve të mbushjes nga tulla të plota të djegura në Dimensionet e tullave të llaçit të limonit 290x140x65 mm.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Përkthim qeramike612,00L / një copë
Përkthime qeramike Niosný pajisur në shtretër llaç prej gjerësi 115 mm, lartësi 65 mm, gjatësi 1000 mm.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Muret e veshjes së izolimit termik nga materialet minerale1 860,00L / m2
Muret e veshjes së izolimit termik të pllakave minerale të parregulluara duke përfshirë shtresën përforcuese me lidhjen, trashësi 600x500 mm 50 mm të trasha.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Tavan polomontown nga trarëve qeramike dhe inserts qeramike tavan4 380,00L / m2
Tavan Polomontown nga trarët qeramikë dhe shtresat e tavanit qeramike Lartësia mbi 100 deri në 150 mm, me mbështetjen dhe arkëtimin e hapësirës midis futjeve të tavanit (pa overskeat), hedhjen e lehtë të 1500 mm trarëve.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
NdertimSa kushton puna e ndërtimit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme gjatë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?