Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Mozaiku

Po kërkoni një specialist të mozaikut? Ne kemi 22,220 pllaka në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,356 profesionistë të regjistruar

85,463 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Mozaiku

Sa kushton një mozaik? Për pllakat e mozaikut, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: projektim, shënjestrim i sasisë së kërkuar, ngjitje pllakash. Çmimet e pllakave të mozaikut janë rreth 1.2-13.8 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në pllakat e mozaikut është zakonisht prodhimi i pllakave të mozaikut premium. Kostot e tjera mund të përfshijnë: ngjitësin, kostot e transportit, riparime të vogla, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-70 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,220. Nuk duhet të shikoni më: çmimi i mozaikut, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,356 profesionistë të regjistruar

85,463 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Instalimi dhe mveshja me pllakaSa kushton vendosja e shtrimit dhe pllakave? Gjatë shtrimit të shtrimit dhe...
Trego më shumë
Kalkulator

Lista e Çmimeve Mozaika.

Për të mësuar çmimin e saktë mozaik, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi shikoni çdo shërbim në kategorinë Mozaiku.

Mozaiku qeramik1813.2L / m2
Mozaiku ka përdorim shumëpalësh dhe mund të konsiderohet lehtë dhe shpejt. Me mozaik, forma të rrumbullakëta, qoshet me skajet e mprehta dhe tranzicionet janë të mëdha. Anti-shqip mozaik është një dysheme ideale që mbulon për sigurinë tuaj në banjo me një pamje tërheqëse dhe pastrim të lehtë.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Mozaik qelqi3594.0L / m2
Mozaikët e qelqit janë të përshtatshme për të brendshme moderne dhe klasike. Ata krijojnë një kuzhinë ose banjo unike, në sajë të mundësisë së kombinimit të ngjyrave të ndryshme. Pllakat e qelqit mund të përdoren vetëm ose vetëm si një korsi. Mozaikët e qelqit janë të mira për të ngjitur ngjitësin e bardhë.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Mozaik metalik6000.0L / m2
Shfaqja me shkëlqim të metalit në dizajnin e çelik inox e bën këtë mozaik modern dhe në të njëjtën kohë një tjegull luksoze. Pllakat për spares të ngushtë mund të jenë ngjitës në sajë të korrigjimit.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Mozaik prej guri4193.4L / m2
Mozaikët e gurit natyrorë përfaqësojnë një lloj shumë interesant të mozaikut pasi ato ndryshojnë nga linjat e barabarta të pllakave të tjera. Forma natyrore dhe ngjyrat që lidhen me gurët e mozaikut individual shtojnë elegancë unike në çdo dhomë. Përveç banjës, mozaiku mund të përdoret gjithashtu për slitë të ndërtesave të vjetra, në kolonat, në saunë, në pishinë, në kuzhinë, në qendrat sportive dhe studimet Wellness.
Së bashku
m2
Futni kërkesën

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?