Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Montim kuzhine, mobilje kuzhine

Jeni ne kerkim te marangozit per te montuar kuzhine dhe mobilje? Ne kemi 26,284 marangozë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Montim kuzhine, mobilje kuzhine

Sa kushton një montim kuzhine? Gjatë montimit të kuzhinës, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: transportin, përgatitjen e montimit dhe montimin e kuzhinës dhe mobiljeve. Çmimet për montimin e dollapëve të kuzhinës, njësitë e kuzhinës dhe elektroshtëpiake janë rreth 50-90 euro për njësi. Artikulli më i shtrenjtë në montimin e kuzhinës është zakonisht instalimi i plotë i njësisë së kuzhinës. Shpenzimet e tjera mund të përfshijnë: shpenzimet e transportit, lyerjen, punët hidraulike, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-60 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 26,284. Nuk keni më nevojë të shikoni: montim kuzhine, çmim mobiljesh, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Montim kuzhine, mobilje kuzhineÇmimet mesatare

Çmim të ulët3 000,00 L/metër
Çmimi mesatar4 125,00 L/metër
Cmim i larte5 400,00 L/metër
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorCOOLEN dhe Mobilje lista e çmimeve të kuvendit

Për të mësuar çmimin e saktë të kuvendit të kuzhinës dhe mobiljeve, dërgoni pyetjen për specialistin tonë të certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni më shumë Shërbime në kategorinë Kuzhina Instalimi, Mobilje.

Instalimi i njësisë së kuzhinës prej druri438.0L / një copë
Instalimi i një kuzhine prej druri, kabineti i poshtëm i korpusit, në këmbë, gjerësi mbi 800 mm.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Instalimi i linjave të kuzhinës dhe derës162.0L / një copë
Instalimi i linjave të kuzhinës prej druri, dera e sipërme e kabinetit të plotë, duke përfshirë varet.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Instalimi i linjave të kuzhinës prej druri dhe worktops354.0L / një copë
Instalimi i linjave të kuzhinës prej druri, worktop duke përfshirë barin e mbylljes së pasme mbi 1000 deri në 2000 mm.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Instalimi i linjave të kuzhinës prej druri, pjatë prapa pajisur252.0L / një copë
Instalimi i linjave të kuzhinës prej druri, pjatë mbrapa pajisje mbi 1000 deri në 2000 mm.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Marangoz, punues mobiljeshSa kushtojnë shërbimet e një marangozi? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?