Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Montim i tv ne mur

Po kërkoni një burrë një orë për të montuar një televizor në mur? Ne kemi 20,275 bashkëshortë për orë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Montim i tv ne mur

Sa kushton montimi i një televizori në mur? Gjatë montimit të televizorit në mur, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: fokus, projektim i një zgjidhjeje të përshtatshme, montim i televizorit në mur. Çmimet e vendosjes së konzollës për montimin e televizorit në mur janë rreth 10-30 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në montimin e një televizori në mur është zakonisht instalimi i një televizori të madh. Kostot shtesë mund të përfshijnë: kllapat e murit, kostot e transportit dhe kabllove, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-35 €. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 20,275. Mos kërkoni më tej për të gjitha furnizimet tuaja të preferuara artizanale: Çmimi i montimit të televizorit të montuar në mur, merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Montim i tv ne murÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 800,00 L/një copë
Çmimi mesatar5 386,80 L/një copë
Cmim i larte12 000,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të TV në mur

Për të mësuar çmimin e saktë të montimit televiziv në mur, dërgoni pyetjen për specialistin tonë të certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e instalimit të televizorit në mur.

Rregullimi i konsolës, ndarja960,00L / një copë
Rregullimi i konsolës, përhapja e shpërndarjes (gripit), fiksim në mur ose strukturë (vrima, pincë, shtojcë, saldim), montim, kontrollin e lidhjes. Në një strukturë kolone deri në 3 m dhe kapacitetin e ngarkesës deri në 10 kg.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Rregullimi i konsolës, përhapja e hapësirës mbi kapacitetin e ngarkesës 3 m deri në 10 kg1 260,00L / një copë
Rregullimi i konsolës, përhapja e shpërndarjes (gripit), fiksim në mur ose strukturë (vrima, pincë, shtojcë, saldim), montim, kontrollin e lidhjes. Në një strukturë kolone deri në 3 m dhe kapacitetin e ngarkesës deri në 10 kg.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Vendosjen dhe komisionimin276,00L / një copë
Ngritja dhe komisionimi i STA, TKR - Matja përfundimtare. Përmbledhje e matjes së parametrave të transmisionit, duke përfshirë vendosjen e vlerave operative të sistemit të instaluar. Matja në pajtimtarin - të gjitha kanalet televizive.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Ngritja dhe Komisionimi i STA, TKR - Matja përfundimtare192,00L / një copë
Ngritja dhe komisionimi i STA, TKR - Matja përfundimtare. Përmbledhje e matjes së parametrave të transmisionit, duke përfshirë vendosjen e vlerave operative të sistemit të instaluar. Rrjeti dytësor pasiv.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
MjeshterSa kushtojnë shërbimet e një burri për orë? Ne shpesh bëjmë shërbimet...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?