Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Montim i mobiljeve, instalim

Po kërkoni një burrë për orë për të montuar, montuar mobilje? Ne kemi 22,357 bashkëshortë për orë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Montim i mobiljeve, instalim

Sa kushton montimi dhe montimi i mobiljeve? Gjatë montimit dhe palosjes së mobiljeve, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: transport, palosjen dhe montimin e dollapëve, tavolinave, shtretërve dhe mobiljeve të tjera. Çmimet e montimit dhe ndërtimit të kabineteve dhe pajisjeve janë rreth 15-30 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në montimin dhe montimin e mobiljeve është zakonisht montimi i një kabineti të integruar. Kostot e tjera mund të përfshijnë: shpenzimet e transportit, pajisje, vegla, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-50 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,357. Nuk keni më nevojë të shikoni: montim, çmim mobilie të palosshme, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Montim i mobiljeve, instalim

Çmimet mesatare

Çmim të ulët900,00 L/një copë
Çmimi mesatar1 350,00 L/një copë
Cmim i larte1 800,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Kuvendi i mobiljeve dhe lista e çmimeve të mobiljeve

Për të mësuar çmimin e saktë të montimit dhe mobiljeve të palosshme, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e kategorisë, mobilje palosshme.

Asambleja e ndërtimit punon më pak se 4 orë966.0L / orë
Ndërtimi i asamblesë punon brenda më pak se 4 orëve. Vështirësia: më pak e kërkuar (tr.1).
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Asambleja e ndërtimit punon më shumë se 4 dhe më pak se 8 orë822.0L / orë
Ndërtimi-Asambleja punon brenda një sërë më shumë se 4 dhe më pak se 8 orë. Vështirësia: më pak e kërkuar (tr.1).
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Asambleja e ndërtesës punon mbi 8 orë779.4L / orë
Ndërtimi i asamblesë punon brenda më shumë se 8 orëve. Vështirësia: më pak e kërkuar (tr.1).
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Asambleja e ndërtimit punon mbi 12 orë672.0L / orë
Ndërtimi-Asambleja punon brenda më shumë se 12 orëve. Vështirësia: më pak e kërkuar (tr.1).
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

MjeshterSa kushtojnë shërbimet e një burri për orë? Ne shpesh bëjmë shërbimet...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?