Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Montim i dushit ose vaskes

Jeni duke kërkuar për një hidraulik për të instaluar një dush, vaskë ose dush? Kemi 26,509 hidraulik në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Montim i dushit ose vaskes

Sa kushton instalimi i një kabine dushi, vaske ose dushi? Gjatë instalimit të një kabine dushi, vaske ose dushi, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: orientimin, transportin, montimin dhe montimin e dushit ose vaskës. Çmimet e vendosjes së dushit në banjë janë rreth 40-240 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në instalimin e një kabine dushi, vaske ose dushi është zakonisht instalimi i një paneli dushi. Kostot shtesë mund të përfshijnë: shërbimin pas garancisë, izolues, vulosje, riparime të vogla, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-60 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 26,509. Ju nuk keni më nevojë të kërkoni: montim të një dushi, vaske apo dushi çmimi, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Montim i dushit ose vaskesÇmimet mesatare

Çmim të ulët2 400,00 L/një copë
Çmimi mesatar6 792,00 L/një copë
Cmim i larte14 400,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të kuvendit të dushit, vaske ose dush

Për të mësuar çmimin e saktë të asamblesë së dushit, një banjë ose dush, dërgoni kërkesën për profesionistët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e instalimit të dushit, vaske ose dush.

Instalimi i troughs derdhje dush1620.0L / një copë
Instalimi i kullimit të dushit në qendër të 700 mm.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Instalimi i tabelave të dushit akrilik2640.0L / një copë
Instalimi i sheshit akrilik Shortët - 800x800 mm.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Instalimi i kutisë së dushit masazh11580.0L / një copë
Instalimi i një masazhi dhe kuti me dush me avull.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Instalimi i anijeve të dushit1800.0L / një copë
Instalimi i rafteve të dushit deri në 2000 mm për dyert me një derë, gjerësi 750 mm.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
HidraulikSa kushton një hidraulik uji? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?