Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Mobilje kopshti

Po kërkoni një marangoz për mobilje kopshti? Ne kemi 22,049 marangozë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,704 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Mobilje kopshti

Sa kushtojnë mobiljet e kopshtit? Për mobiljet e kopshtit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: projektimin, matjen e vendosjes dhe prodhimin e mobiljeve të kopshtit me porosi. Çmimet e pajisjeve të kopshtit janë rreth 150-1000 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në mobiljet e kopshtit është zakonisht prodhimi i mobiljeve prej druri të ngurtë. Shpenzimet e tjera mund të përfshijnë: shpenzimet e transportit, llakun, trajtimin e drurit, të cilat kushtojnë mesatarisht 50-200 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,049. Mos kërkoni më tej: mobilje kopshti do të gjeni ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,712 profesionistë të regjistruar
87,704 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Mobilje kopshtiÇmimet mesatare

Çmim të ulët22 740,60 L/një copë
Çmimi mesatar54 910,80 L/një copë
Cmim i larte89 940,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të mobiljeve të kopshtit.

Për të mësuar çmimin e saktë të mobiljeve të kopshtit, dërgoni kërkesën tek profesionistët tanë të verifikuar dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi referojuni çmimeve për çdo shërbim në kategorinë Mobilje Kopshti.

Prodhimi i mobiljeve.16140.0L / m2
Prodhimi i mobiljeve të ngurta druri: karrige, karrige, tavolinë, dollap, tavolinë.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Vizualizim2400.0L / gjitha
Vizualizimi i mobiljeve të kopshtit të prodhuara.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Konsultim3000.0L / gjitha
Konsultimi në vendin e mobiljeve të kopshtit.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Instalim1800.0L / orë
Normat e orëve të mobiljeve të kopshtit.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Marangoz, punues mobiljeshSa kushtojnë shërbimet e një marangozi? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?