Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Mjete me qira

Jeni duke kërkuar për një ofrues me qira të mjeteve? Ne kemi 22,420 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,791 profesionistë të regjistruar
87,856 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Mjete me qira

Sa kushton të marrësh me qira një mjet? Gjatë marrjes me qira të veglave, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: marrje me qira të makinerive ndërtimore dhe elektrike, pajisje kopshti, vegla dore dhe makina pastrimi. Çmimet për marrjen me qira të veglave dhe pajisjeve të ndërtimit janë rreth 5-12 euro në ditë. Artikulli më i shtrenjtë në marrjen me qira të veglave është zakonisht marrja me qira e një prerëse murature. Kostot shtesë mund të përfshijnë: doreza mbrojtëse, mbrojtje dëgjimi, syze, shpenzime transporti, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-35 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,420. Mos kërkoni më tej për të gjitha furnizimet tuaja të preferuara artizanale

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,791 profesionistë të regjistruar
87,856 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Mjete me qiraÇmimet mesatare

Çmim të ulët300,00 L/orë
Çmimi mesatar498,00 L/orë
Cmim i larte720,00 L/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të rënisë veglat.

Për të mësuar çmimin e saktë të huamarrjes së mjeteve, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të provuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në një kategori të mjeteve me qira.

Çmimi i prishjes.780,00L / Ditë
Bending një çekan prishje dhe një stërvitje të varur.
Së bashku
Ditë
Futni kërkesën
Shpimit çekan.420,00L / Ditë
Bending një çekiç stërvitje.
Së bashku
Ditë
Futni kërkesën
Vibruese1 440,00L / Ditë
Marrja me qira një pllakë vibruese.
Së bashku
Ditë
Futni kërkesën
Prerës elektrik780,00L / Ditë
Bending pllaka elektrike prerës.
Së bashku
Ditë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Produkte dhe sherbime tjeraSa kushtojnë produktet dhe shërbimet e tjera? Për produkte dhe shërbime të...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?