Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Mjeshter çatie

Jeni duke kërkuar për një hidraulik? Ne kemi 30,688 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Mjeshter çatie

Sa kushton hidrauliku? Gjate punes se hidraulikut ne shpesh bejme sherbimet e meposhtme: ndertim bordi, izolim kulmi, kulm, pastrim kulmi. Çmimet e çatisë janë rreth 10-15 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në shërbimet e hidraulikut është zakonisht instalimi i trastit. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: lëndë druri ndërtimi, material izolues, tjegulla, çati llamarine, pincë hidraulike, çekiç hidraulik, të cilat kushtojnë mesatarisht 500-5000 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 30,688. Nuk keni pse të shikoni më: çmimi i hidraulikut, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Mjeshter çatieÇmimet mesatare

Çmim të ulët300,00 L/metër
Çmimi mesatar480,00 L/metër
Cmim i larte900,00 L/metër
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorKlampiara lista e çmimeve, strencher

Për të mësuar çmimin e saktë të shërbimit të Klampirit dhe Strench, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e Clamper, Strencher.

Fletët e papafingo306,00L / metër
Prodhimi i pllakave atitoy në çdo trashësi materiale: fletë galvanizuar / fletë alumini / fletë metalike / bakrit.
Së bashku
metër
Futni kërkesën
Pllaka gutter.378,00L / metër
Prodhimi i pllakave të guthit në çdo trashësi me materiale: fletë galvanizuar / fletë alumini / fletë metalike / bakri.
Së bashku
metër
Futni kërkesën
Mbulim492,00L / metër
Mbërthimi i kulmit para instalimit të mbulimit
Së bashku
metër
Futni kërkesën
Pëlhura paraprake258,00L / metër
Prodhimi i pllakave parapërkëse në çdo trashësi me materiale: fletë galvanizuar / fletë alumini / titani / pjatë bakri.
Së bashku
metër
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
RrufepritesSa kushtojnë rrufepritësit? Në rastin e rrufepërcjellësve, ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Pastrimi i oxhakutSa kushton pastrimi i oxhakut? Gjatë pastrimit të oxhakut, ne shpesh ofrojmë...
Hidroizolim i catise se sheshteSa kushton një hidroizolim i çatisë së sheshtë? Gjatë hidroizolimit të një...
Pastrues oxhakuSa kushtojnë shërbimet e pastrimit të oxhakut? Për shërbimet e fshirjes së...
Kulmi i oxhakutSa kushton çatia e oxhakut? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Mbulimi i çatiseSa kushton çatia? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për mbulim: prodhimi...
Ngjyrosje e catiseSa kushton lyerja e çatisë? Me rastin e lyerjes së çatisë, ne...
Oxhaqe metalikeSa kushtojnë oxhaqet inox? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për oxhaqet...
Mbrojtje nga folet e zogjveSa kushton mbrojtja e shpendëve? Në mbrojtjen kundër shpendëve, ne shpesh ofrojmë...
UlluqeSa kushtojnë ulluqet? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për ulluqet: prodhimi...
Riparim i catiseSa kushton riparimi i një çati? Kur riparojmë një çati, ne shpesh...
Cati metalikeSa kushton një çati metalike? Për mbulimin me llamarina, ne shpesh ofrojmë...
Cati e sheshteSa kushton një çati e sheshtë? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme...
Inspektim i oxhakutSa kushton një kontroll i oxhakut? Gjatë inspektimit të oxhakut, ne shpesh...
Cati me kashteSa kushtojnë çatitë prej kashte? Për çatitë me kashtë, ne shpesh ofrojmë...
Ndertim i oxhakutSa kushton për të ndërtuar një oxhak? Gjatë ndërtimit të oxhakut, ne...
CatiSa kushton çatia? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për çatitë: punimin...
Dritare kulmiSa kushton një dritare xhami? Për çatitë, ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Izolimi i çatiseSa kushton izolimi i çatisë? Gjatë izolimit të një çatie, ne shpesh...
Kulm ekologjikSa kushton një çati e gjelbër? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Lista e çmimeve të punimeve hidraulike Plumbing është një operacion i vazhdueshëm në përpunimin e fletës së përbërjes së ndryshme ose trajtimit sipërfaqësor, duke rezultuar në ndërtim ose makineri. Klampiar është një zejtar që kryen punët hidraulike, proceset, prodhon dhe korrigjon produktet hidraulike. Puna e Klamparska është shumë e rëndësishme jo vetëm nga perspektiva e sfidave të duhura arkitekturore dhe estetike të ndërtesës, por edhe nga pikëpamja e funksionalitetit të saj. Funksionaliteti është kryesisht në eliminimin e ndikimeve të motit në ndërtimin dhe ikjen e ujit. Plumbing i takon aktiviteteve të artizanatit dhe për këtë arsye çdo mjeshtër i punës hidraulike duhet të mësohet në fushë. Aktualisht, tregu me ofruesit hidraulik është relativisht i kufizuar në Sllovaki. Meqenëse gjymtyrët kërkojnë përvojë dhe aftësi të konsiderueshme, është e nevojshme të kujdeset për profesionalizmin dhe ekspertizën e ofruesit të këtyre shërbimeve. Puna kërkon mjete të veçanta që nuk do të përdoren për një aktivitet tjetër ndërtimi. Është gjithashtu e rëndësishme për të rregulluar rrjedhën e punës sipas llojit të materialit me të cilin punon clamper. Kjo do t'ju lejojë të optimizoni kërkesat materiale që kanë një ndikim të madh në çmimin për zbatimin e planifikuar të punës hidraulike. Çfarë ndikon në krijimin e çmimeve në punën hidraulike? Së pari, por edhe në vendin e fundit është kryesisht materiale nga e cila do të bëhen elementët hidraulikë. Dhe kjo është në kuptimin më të gjerë të fjalës. Çmimi i materialit nuk kualifikohet vetëm, por edhe metoda e përpunimit të mjeteve të veçanta që ndryshojnë në varësi të llojit të punës dhe materialit të përdorur. Çmimi gjithashtu ndikon në peshën e materialit me të cilin punon, si dhe paketimin dimensional të materialit të furnizuar me ndërtimin. Variantet materiale për punën plastike është sa më shpejt që disa dhe çmimi është i ndryshëm dhe i varur nga lloji. Planifikimi dhe zgjedhja e zgjidhjes më të përshtatshme arkitekturore dhe teknike në krijimin e elementeve të reja të llambave janë shumë të rëndësishme jo vetëm nga perspektiva e nevojave aktuale të investimeve, por edhe nga kostot e ardhshme të korrigjimit dhe të mirëmbajtjes. Ne gjithashtu konsiderojmë ndërtimet që do të ankorohen për përgatitjen e projektit. Ne gjithashtu duhet të kuptojmë dhe të vlerësojmë aftësinë e tyre për të transferuar peshën e këtyre elementeve të llambave, por edhe ndikimin e barrës së rastësishme mbi motin ose personat që kryejnë riparimin dhe mirëmbajtjen e elementeve plastike. Aktualisht, tregu me materiale të përdorshme është shumë i gjerë, prandaj konsultimi me ekspertët e planifikimit të projektit është një kusht i konsiderueshëm për zbatimin e suksesshëm të punës për financat përkatëse. Elementet hidraulike do të krijohen në masën vendimtare në lartësitë ku masat e nevojshme për t'u marrë për sigurinë dhe shëndetin në punë. Nevoja për përdorimin e shkallëve, skelave, platformave dhe elementeve të tjera strukturore ndihmëse hyjnë në punë. Sa më i lartë ndërtimi, më shumë agregat, më i komplikuar, kështu që nevoja për siguri është më e kërkuar dhe më e kushtueshme. Neglizhimi i kësaj zone, si dhe përpjekja për të shpëtuar është masa më pak e përshtatshme që është shumë e lehtë për të zhdukur. Ndarja e punës hidraulike Puna e ngarkimit sipas destinacionit bazë mund të ndahet në riparimin dhe mirëmbajtjen e strukturave hidraulike ekzistuese dhe krijimin e elementeve të reja hidraulike. Strukturat hidraulike sipas destinacionit të tyre fshini në mbulimin e kulmeve nga fletët, fiksimin, përmbysjen, tabelat e kullimit, tubacionet e kullimit, hapjet e çatisë, pajisjet e gazit dhe elementët e tjerë. Materiale. Materiali me të cilin clampririer operon një fletë galvanizuar, fletë alumini, pjatë bakri, fletë zink, pjatë titani, plastike plastike dhe plastike. Tema e përdorimit të materialit të saktë është shumë e rëndësishme për punën hidraulike. Praktika ka treguar se nuk ka gjithmonë zgjidhjen më të lirë që është më e përshtatshme, por dizajnerët ose mjeshtrat e Klampiarskit janë ndihmë të shkëlqyeshme për të zgjedhur zgjidhjet më të përgjegjshme. Materiali bazë dhe më i zakonshëm i përdorur në strukturat hidraulike është një fletë e galvanizuar e dyanshme, qoftë pa trajtim sipërfaqësor ose me të. Disavantazhi është jeta e kufizuar. Kjo rrit rrënjësisht përdorimin e materialit të zinkut të titanit. Është një zink me titan dhe bakër për të përmirësuar vetitë mekanike dhe fizike të materialit. Është shumë mirë dhe ju lejon të heqni struktura të ndryshme dhe të komplikuara. Megjithatë, kufizimi mund të jetë ndjeshmëri për të ndryshuar pronat dhe për të rritur ngurtësinë në temperatura të ulëta. Prandaj, disavantazhet duhet të përfshihen gjithashtu që përdorimi optimal i një fletë të tillë është në vendosjen e rripave të asfaltit në tenderët e lartë deri në 20 gradë. Materiali i cilësisë më të lartë të cilësisë është padyshim bakri. Disavantazhi i këtij materiali është çmimi i saj i lartë, por balancon jetën pothuajse të pakufizuar. Çmimi i njehsorit aktual të hendekut të bakrit është rreth 29 € dhe çmimi i të njëjtit hendek nga galvanizuar ose plastike është pothuajse 4 € për njehsor të zakonshëm. Materialet e reja të trajtimit të sipërfaqeve të bazuara në plastike janë përdorur aktualisht. Qëndrueshmëria është rritur ndjeshëm dhe mirëmbajtja është e thjeshtuar. Trendi i kohës është një fletë çeliku e ndritshme e galvanizuar me përfundimin e plastikës. Kjo rritet jo vetëm pronat estetike, por edhe në thelb e shtrin jetën e strukturës dhe mirëmbajtjen e saj-freeness. Më shpesh, ky material është përdorur si një profil fasadë, por është inkorporuar edhe në brendësi të ndërtesave multifunksionale. Është prodhuar në trashësi nga 0.50 mm në 0.75 mm dhe lëviz me çmime nga rreth 8 € / m2. Nëse kulmi kallaji është realizuar siç duhet, mund të jetë një mbyllje shumë e bukur arkitekturore e punës së ndërtimit. Çmimi korrespondon me nivelin e fletës së zinkut të titanit. Një disavantazh i vogël mund të jetë fakti se ky material nuk mund të fluturojë dhe për këtë arsye duhet të përdoren sealantët alternativë të cilat, megjithatë, mund të zvogëlojnë jetën e materialit bazë. Përkundrazi, është një avantazh i madh që ky material është formuar mirë, bordet i rezistojnë korrozionit dhe kushteve të këqija të motit. Ata gjithashtu punojnë mirë me ta në aspektin e duktilitetit material dhe për çdo rrjedhje pune dhe ankorimin e prodhuesit propozon dhe jep rripa të ndryshme, kopsat, thonjtë ose ngjitësit e veçantë. Elemente të vogla hidraulike si mbulesa individuale ose mbulesa ose template, panele, shirita ose çelësat e çatisë, por edhe dritaret e çatisë, një zgjatje e ventilimit dhe kapëset e dëborës dhe kurthet e dëborës, dhe kurthet e borës, dhe kurthet e dëborës, dhe kurthet e dëborës, Dhe kurthe borë, dhe kurthe borë, dhe kurthe borë, por edhe dritaret e çatisë, një zgjatje të ventilimit dhe catchers borë dhe kapsat e dëborës dhe kurthet e dëborës dhe kurthet e borës. Gjithashtu, Vikiere, oxhaqe, binarët e fundit, ose margjinat e mburojës. Cili është çmimi? Çmimi është individualisht, prandaj, miratimi i çdo çmimi tregues pa një llogaritje të hollësishme nuk ka pak për t'iu përgjigjur realitetit. Kur riparimi dhe mirëmbajtja e materialeve, ajo është më e përshtatshme për kontraktorin e shërbimeve hidraulike për të mbyllur marrëveshjen pas inspektimit. Çmimi i mbulimit të fletëve të fletëve është drejtpërdrejt i varur nga materiali dhe lloji i sipërfaqes mbrojtëse dhe gjithashtu nga prodhuesi individual. Çmimi i mbulimit të fletëve të fletëve pa izolim dhe trapeza varion nga rreth 8 deri në 20 € / m2. Për shembull, çmimi i mbulimit nga trashësia e policarbonate prej 16 mm fillon në një nivel prej 20 € / m2. Kur zgjedhni Klampiar, është e këshillueshme që të ofroni një hartim të substrateve maksimale, më të mirë nga dokumentacioni i realizimit. Po kështu, clamper duhet të prezantojë dhe shpjegojë në detaje dhe të shpjegojë. Klampiarov është me të vërtetë pak, por kryesisht janë shumë të aftë dhe për këtë arsye komunikimi maksimal dhe i detajuar do të shmangë parregullsitë e mundshme të ardhshme.
Përditësuar në: May 15, 2023