Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Mirembajtje gjate dimrit

Jeni në kërkim të një mirëmbajtëse për mirëmbajtjen dimërore? Kemi 11,176 zejtarë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,791 profesionistë të regjistruar
87,854 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Mirembajtje gjate dimrit

Sa kushton mirëmbajtja e dimrit? Gjatë mirëmbajtjes dimërore, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: heqjen e borës, eksportimin e borës, heqjen e xhinglave dhe shpërndarjen e akullit. Çmimet e mirëmbajtjes së rrugëve janë rreth 13-25 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në mirëmbajtjen e dimrit janë zakonisht shërbimet e urgjencës 24-orëshe. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: pluhurosje, pajisje mbrojtëse, lopata dhe mjete të tjera, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-50 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 11,176. Mos kërkoni më tej: mirëmbajtje dimërore do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore nga ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,791 profesionistë të regjistruar
87,854 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Mirembajtje gjate dimritÇmimet mesatare

Çmim të ulët780,00 L/orë
Çmimi mesatar1 116,00 L/orë
Cmim i larte1 500,00 L/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të mirëmbajtjes së dimrit

Për të mësuar çmimin e saktë të mirëmbajtjes së dimrit, dërgoni kërkesën tek profesionistët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e mirëmbajtjes së dimrit.

Mbyllje bora2 640,00L / orë
Duke lëvizur mbylljen e borës nga komunikimet rrugore.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Duke lëvizur mbylljen e dëborës me një sasi të vogël3 360,00L / orë
Snow kompensuar duke mbyllur me një sasi të komunikimit rrugor.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Materiali kimik me dhëmbë - kripë6 000,00L / t
Materiali me dhëmbë kimik - kripë për mirëmbajtjen e dimrit të komunikimeve rrugore dhe shtigjeve.
Së bashku
t
Futni kërkesën
Inert spërkat materiale - strkodrva1 200,00L / t
Inert spërkat materiale - Strkodrva për mirëmbajtjen e dimrit të komunikimit rrugor dhe shtigjeve.
Së bashku
t
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Produkte dhe sherbime tjeraSa kushtojnë produktet dhe shërbimet e tjera? Për produkte dhe shërbime të...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?