Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Mirembajtja e pishines

Po kërkoni një ndërtues për mirëmbajtjen e pishinës? Ne kemi 20,612 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Mirembajtja e pishines

Sa kushton mirëmbajtja e pishinës? Gjatë mirëmbajtjes së pishinës, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: ndërrimi i gëzhojave të filtrit, vulosësit, testet e presionit të tubave dhe dimërimi i pishinës. Çmimet e shërbimit të pishinës janë rreth 100-120 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në mirëmbajtjen e pishinës është zakonisht shërbimi i pompave të filtrit dhe kundërrrymës. Kostot shtesë mund të përfshijnë: ndërrimin e ndriçimit të pishinës, rishikimin e instalimeve elektrike të pishinës, pjesët e këmbimit, të cilat kushtojnë mesatarisht 100-350 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 20,612. Mos kërkoni më tej: çmimi i mirëmbajtjes së pishinës, ju do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Mirembajtja e pishinesÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 080,00 L/orë
Çmimi mesatar1 524,00 L/orë
Cmim i larte2 100,00 L/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të mirëmbajtjes së pishinës

Për të mësuar çmimin e saktë të mirëmbajtjes së çmimeve, dërgoni kërkesën tek profesionistët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e mirëmbajtjes së pishinës.

Errësirë15 000,00L / gjitha
Pastrimi i një pishine, kontrolli dhe lidhja e filtrimit, shtojcës së ujit, rregullimit të pH, aplikimit të kimisë së pishinës.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Zusimim15 000,00L / gjitha
Pastrimi i pishinës, mbyllja e filtrimit, kullimi i ujit nën skimmer dhe nozzles.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Pastrim6 000,00L / gjitha
Pastrimi i pishinës nga papastërtitë bruto, pastrimi i mureve dhe pishina e poshtme nga depozitat.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Normë për orë1 800,00L / orë
Shkalla e orëve të trajtimeve standarde në mirëmbajtjen e pishinës.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Ndertim i pishinaveSa kushton për të ndërtuar një pishinë? Gjatë ndërtimit të një pishine,...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?