Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Menaxhimi i objektit

Po kërkoni një ekspert të menaxhimit të objektit? Ne kemi 776 specialistë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,799 profesionistë të regjistruar
87,874 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Menaxhimi i objektit

Sa kushton menaxhimi i objektit? Në menaxhimin e objekteve, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: shërbimet e pastrimit, menaxhimin teknik të ndërtesave, ofrimin e shërbimeve administrative. Kostoja e menaxhimit të ndërtesës është rreth 1200 - 10 000 euro në muaj. Artikulli më i shtrenjtë në menaxhimin e objekteve është zakonisht menaxhimi teknik i ndërtesave. Kostot shtesë mund të përfshijnë: sigurimin e grumbullimit dhe depozitimit të mbetjeve, ofrimin e shërbimeve të sigurisë, menaxhimin e flotës 200-500 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 776. Mos kërkoni më tej për objektin tuaj: menaxhimin e objektit, ju do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore nga ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,799 profesionistë të regjistruar
87,874 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Sherbime biznesiSa kushtojnë shërbimet e biznesit? Për shërbimet e biznesit, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë
KalkulatorListën e çmimeve Menaxhimi i objekteve

Për të mësuar çmimin e saktë të menaxhimit të objekteve, dërgoni kërkesën tek profesionistët tanë të verifikuar dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e menaxhimit të objektit.

Shërbimet e pastrimit15 000,00L / muaj
Pastrimi i rregullt i lokaleve administrative, apartamenteve dhe lokaleve jo-banesore dhe hapësirave publike duke përfshirë pastrimin industrial dhe kimik, pastrimin e thellësisë, larjen e dritareve dhe strukturat me xham, qilima dhe mobilje të veshur me susta.
Së bashku
muaj
Futni kërkesën
Ndërtimi i Menaxhimit Teknik135 000,00L / muaj
Mirëmbajtja dhe riparimi i përbashkët, operimi dhe inspektimi i pajisjeve teknike në ndërtesa, mirëmbajtje dhe riparim të pajisjeve teknologjike, instalimeve elektrike, ujit të instaluar dhe punimeve të bravandreqve.
Së bashku
muaj
Futni kërkesën
Shërbimet administrative82 800,00L / muaj
Sigurimi i shërbimeve administrative, duke përfshirë pritjen, shërbimet postare dhe menaxhimin e agjendës së udhëtimit.
Së bashku
muaj
Futni kërkesën
Shërbime të tjera42 000,00L / muaj
Sigurimi i mbeturinave dhe hedhjes së mbeturinave, shërbimeve të rojes së sigurisë, garazhit dhe menaxhimit të flotës.
Së bashku
muaj
Futni kërkesën
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?