Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Mbulimi i çatise

Po kërkoni një agjent për çati? Ne kemi 21,889 çati në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,710 profesionistë të regjistruar
87,698 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Mbulimi i çatise

Sa kushton çatia? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për mbulim: prodhimi i çatisë, shtrimi i çatisë. Çmimet e tjegullave janë rreth 35-60 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në çati është zakonisht rinovimi i çatisë së amortizuar. Kostot shtesë mund të përfshijnë: shpenzimet e transportit, produktet e pastrimit, të cilat kushtojnë mesatarisht 15-40 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 21,889. Nuk duhet të shikoni më: çmimi i çatisë, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,710 profesionistë të regjistruar
87,698 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Mbulimi i çatiseÇmimet mesatare

Çmim të ulët505,20 L/m2
Çmimi mesatar756,60 L/m2
Cmim i larte1 114,80 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Krytín.

Për të mësuar mbulimin e saktë të çmimit, dërgoni kërkesën tek profesionistët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e mbulimit.

Mbulesa qeramike150.0L / një copë
Mbulesa qeramike e butë, konsumi 10-15 copë / m2.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Mbulesë betoni102.6L / një copë
Mbulimi i butë i betonit, konsumi 10-12 copë / m2.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Pjatë bitumenová582.0L / një copë
Trashësia bituminoze bituminoze 3 mm, 2000x950 mm.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Herpes prej druri46.2L / një copë
Baza e Bazës prej druri me gjerësi 100 mm, mbivendosja e thjeshtë, zëra e palosshme 100 mm.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Mjeshter çatieSa kushton hidrauliku? Gjate punes se hidraulikut ne shpesh bejme sherbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?