Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Mbulim i oxhakut me pllaka

Po kërkoni një oxhak pastruese? Kemi 23,574 oxhakpastrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Mbulim i oxhakut me pllaka

Sa kushton veshja e oxhakut? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për veshjen e oxhakut: konsultim dhe projektim, transport dhe montim të veshjes së oxhakut. Çmimet e buzës së oxhakut janë rreth 50-150 euro për punë. Artikulli më i shtrenjtë në veshjen e oxhakut është zakonisht prodhimi i veshjes së madhe të oxhakut në një çati të pjerrët. Kostot shtesë mund të përfshijnë: mjetet, vulat dhe kostot e transportit, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-60 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,574. Nuk duhet të shikoni më: çmimi i veshjes së oxhakut, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Mbulim i oxhakut me pllakaÇmimet mesatare

Çmim të ulët3 000,00 L/punë
Çmimi mesatar5 760,00 L/punë
Cmim i larte9 000,00 L/punë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Oxhakut

Për të mësuar çmimin e saktë të oxhakut, dërgoni pyetjen për specialistin tonë të certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e fiksimit të oxhakut.

Elementet e pirjes për raftin e çatisë për oxhak3360.0L / m2
Elemente hidraulike për mbulim që mbulon oxhakun nga pjatë PZF në desktop
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Elemente hidraulike për mbulimin e mbulimit për rreshtim të oxhakut në një kreshtë3420.0L / m2
Elementet e Klamparske për raftin e çatisë për rreshtim oxhak nga PZF fletë metalike në Ridge.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Elementet e pirjes për mbulimin e çatisë për oxhakun e zbrazët me mbulesë3089.4L / një copë
Elemente për mbulimin e çatisë për oxhak me mbulesa të ndenjes, diametri 110 mm, pjerrësia e çatisë deri në 30 °.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Elementet plastike për mbulimin e çatisë për oxhakun e ventilimit me mbulim nga 30 ° deri në 45 °3132.0L / një copë
Elemente hidraulike për mbulim për oxhak me mbulesa të ndenjes, diametër 110 mm, shpat çati mbi 30 ° në 45 °.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Rinovim dhe rindertimSa kushton rindërtimi dhe rinovimi? Gjatë rikonstruksioneve dhe rinovimeve, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?