Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Mbrojtje nga folet e zogjve

Po kërkoni një ofrues për mbrojtjen e shpendëve? Ne kemi 17,014 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Mbrojtje nga folet e zogjve

Sa kushton mbrojtja e shpendëve? Në mbrojtjen kundër shpendëve, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: prodhimin dhe montimin e bakshisheve kundër shpendëve. Çmimet e thumbave metalike kundër shpendëve janë rreth 5-10 euro për mbrojtje. Artikujt më të shtrenjtë në mbrojtjen e shpendëve janë zakonisht korbat e mëdhenj. Kostot shtesë mund të përfshijnë: riparime të vogla dhe kosto transporti, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-35 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 17,014. Mos kërkoni më tej: çmimi për mbrojtjen e shpendëve, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Mbrojtje nga folet e zogjveÇmimet mesatare

Çmim të ulët133,20 L/një copë
Çmimi mesatar220,20 L/një copë
Cmim i larte294,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve kundër zogjve

Për të mësuar mbrojtjen e saktë të çmimeve kundër zogjve, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në një kategori mbrojtje kundër zogjve.

Brez mbrojtës kundër zogut PVC për mbulim126.0L / M.
Brez mbrojtës kundër zogjve PVC për mbulimin e betonit me dimensione 100x5000 mm.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Brez mbrojtës kundër zogjve PVC për mbulimin e qeramikës457.8L / M.
Brez mbrojtës kundër zogjve PVC për mbulimin e qeramikës me dimensione 100x5000 mm.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Brez mbrojtës kundër zogjve për zallin e plastikës66.0L / M.
Pool kundër zogjve për zërin plastike me dimension 100x5000 mm.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Rrip mbrojtës kundër zogjve PVC për mbulim betoni72.0L / M.
Rrip mbrojtës kundër zogjve PVC për mbulimin e betonit me dimensionet e 50x5000 mm.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Mjeshter çatieSa kushton hidrauliku? Gjate punes se hidraulikut ne shpesh bejme sherbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?