Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Mbledhja e mbeturinave

Po kërkoni një ofrues për grumbullimin e mbeturinave? Ne kemi 26,375 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Mbledhja e mbeturinave

Sa kushton grumbullimi i mbetjeve? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për grumbullimin e mbeturinave: marrje me qira të kontejnerëve, largimin e mbeturinave komunale dhe të ndara. Çmimet e grumbullimit dhe depozitimit të mbeturinave janë rreth 10-100 euro në muaj. Artikulli më i shtrenjtë në grumbullimin e mbeturinave është zakonisht marrja me qira e kontejnerëve me kapacitet të madh. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: transportin e mbetjeve të rrezikshme dhe të mëdha, i cili kushton mesatarisht 30-150 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 26,375. Mos kërkoni më tej: grumbullimi i mbeturinave, vlera më e mirë për para dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Mbledhja e mbeturinaveÇmimet mesatare

Çmim të ulët600,00 L/deri në 5m3
Çmimi mesatar8 688,00 L/deri në 5m3
Cmim i larte12 000,00 L/deri në 5m3
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Mbeturinave

Për të mësuar çmimin e saktë fitues, dërgoni kërkesën tek profesionistët tanë të certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi referojuni çdo shërbimi në kategorinë e deponimit të mbeturinave.

Betoni që përmban një sasi të madhe hekuri1 320,00L / t
Ton mbeturinat e mbeturinave që përmbajnë një sasi të madhe hekuri
Së bashku
t
Futni kërkesën
Tilts, pllaka dhe qeramika2 580,00L / t
Mbeturinat e Tony pas rikonstrimeve - pllakave, pllakave dhe qeramikës
Së bashku
t
Futni kërkesën
Gërmimi tokë960,00L / t
Hitujt e gërmimit të mbeturinave të tokës nga vendi i ndërtimit.
Së bashku
t
Futni kërkesën
Riciklohen të trasha660,00L / t
Shitje me pakicë të agregatit bruto të ricikluar - riciklimi i betonit
Së bashku
t
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Transport, sherbime transportiSa kushton transporti, transporti dhe korrieri? Në shërbimet e transportit, transportit dhe...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?