Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Mbjellja e pemeve

Po kërkoni një kopshtar për të mbjellë pemë? Ne kemi 10,564 kopshtarë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,781 profesionistë të regjistruar
87,824 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Mbjellja e pemeve

Sa kushtojnë mbjelljet e pemëve? Gjatë mbjelljes së pemëve, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: mbjelljen e pemëve frutore dhe halore dhe demet. Çmimet për mbjelljen e pemëve dhe shkurreve frutore dhe zbukuruese janë rreth 4-9 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në mbjelljen e pemëve është zakonisht mbjellja e pemëve në vende të vështira për t'u arritur. Shpenzimet e tjera mund të përfshijnë: koston e ujitjes dhe plehrave, të cilat kushtojnë mesatarisht 100-350 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 10,564. Mos kërkoni më tej: mbjellja e pemëve do t'ju japë ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,781 profesionistë të regjistruar
87,824 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Mbjellja e pemeveÇmimet mesatare

Çmim të ulët240,00 L/orë
Çmimi mesatar405,00 L/orë
Cmim i larte540,00 L/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të mbjelljes së pemëve

Për të mësuar çmimin e saktë të pemëve, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e pemëve.

Mbjellja e fidanëve deri në 250 mm17,40L / një copë
Mbjellja e fidanëve - pemë pemë deri në 250 mm, në një diametër prej 250 mm, thellësi 250 mm. Pa zhytur vrima dhe pa balta.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Mbjellja e fidanëve mbi 250 deri në 600 mm32,40L / një copë
Mbjellja e fidanëve - pemë pemë mbi 250 deri në 600 mm, 350 mm vrimë, 350 mm thellësi. Pa zhytur vrima dhe pa balta.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Mbjellja e fidanëve mbi 600 deri në 1500 mm - 350 mm-diametër dhe thellësi 350 mm34,20L / një copë
Mbjellja e pemëve (me emrin) lartësi mbi 600 deri në 1500 mm, vrima me diametër 350 mm, thellësi prej 350 mm. Pa zhytur vrima dhe pa balta.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Mbjellja e fidanëve në një diametër prej 250 mm dhe 250 mm në thellësi prej një diametri prej 250 mm deri në 110 mm12,96L / një copë
Mbjellja e fidanëve të pemëve ose shkurreve me topa rrënjë në bazat torfe-celuloze, një thellësi prej 250 mm, 250 mm e një keki deri në 110 mm. Pa zhytur vrima dhe pa balta.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Kopsht, kopshtarSa kushton një kopsht, një kopshtar? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?