Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Mbjellja e barit, lendine

Po kërkoni një kopshtar për të mbjellë lëndina? Ne kemi 10,651 kopshtarë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Mbjellja e barit, lendine

Sa kushton një lëndinë? Gjatë mbjelljes së lëndinave, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: mbjelljen e farave dhe ngritjen e një lëndinë tapeti. Çmimet për mbjelljen e barit dhe lëndinës janë rreth 2-11 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në mbjelljen e lëndinës është zakonisht projekti i mbjelljes së barit. Kostot shtesë mund të përfshijnë: një rrjetë mole dhe ujitje, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-70 €. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 10,651. Mos kërkoni më tej për çmimin tuaj: ne ju ofrojmë ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Mbjellja e barit, lendineÇmimet mesatare

Çmim të ulët150,00 L/m2
Çmimi mesatar399,60 L/m2
Cmim i larte648,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të fidanëve të lëndinë

Për të mësuar çmimin e saktë të mbjelljes së lëndinë, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi referojuni çmimeve për çdo shërbim në kategorinë e plantacioneve të lëndinë.

Themelimi i një lëndine për tokën e përgatitur paraprakisht duke trajtuar45 600,00L / ha
Krijimi i një lëndinë në tokë paraprakisht të përgatitur nga mitër. Ngarkimi dhe asgjësimi i mbeturinave deri në 20 km. Aeroporti mbjellë në aeroplan ose në një shpat në aeroplan deri në 1: 5.
Së bashku
ha
Futni kërkesën
Themelimi i një livadhe lëndinë mbjellë në tokën e përgatitur paraprakisht duke trajtuar18,60L / m2
Krijimi i një lëndinë në tokë paraprakisht të përgatitur nga mitër. Ngarkimi dhe asgjësimi i mbeturinave deri në 20 km. Leximi i mbjelljes në aeroplan ose në një shpat në aeroplan deri në 1: 5.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Krijimi i një lëndine në tokë me mbjelljen e parkimit në aeroplan45,00L / m2
Krijimi i një lëndinë në tokë paraprakisht të përgatitur nga mitër. Ngarkimi dhe asgjësimi i mbeturinave deri në 20 km. Parking mbjellje në aeroplan ose në një shpat në aeroplan deri në 1: 5.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Krijimi i një prindi të terrenit që mbjell në tokë paraprakisht të përgatitur duke trajtuar63,60L / m2
Krijimi i një lëndinë në tokë paraprakisht të përgatitur nga mitër. Ngarkimi dhe asgjësimi i mbeturinave deri në 20 km. Partera mbjellje në aeroplan ose në një shpat në aeroplan deri në 1: 5.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Kopsht, kopshtarSa kushton një kopsht, një kopshtar? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Përditësuar në: May 15, 2023