Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Mbikeqyrja e ndertimit

Po kërkoni një menaxher ndërtimi për mbikëqyrjen e ndërtimit? Ne kemi 21,655 menaxherë ndërtimi në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Mbikeqyrja e ndertimit

Sa kushton mbikëqyrja e ndërtimit? Gjatë mbikëqyrjes së ndërtimit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: mbikëqyrje ndërtimi, mbikëqyrje teknike e investitorit, menaxhim i plotë i ndërtimit, inxhinieri. Çmimet e mbikëqyrjes mbi mënyrën dhe realizimin e ndërtimit janë rreth 320-1500 euro për mbikëqyrje. Artikulli më i shtrenjtë në mbikëqyrjen e ndërtimit është zakonisht menaxhimi i plotë i ndërtimit. Kostot e tjera mund të përfshijnë: konsulencën e ndërtimit, menaxhimin e ndërtimit - përzgjedhjen e kontraktorëve dhe menaxhimin e të gjithë ndërtimit, i cili kushton mesatarisht 100-400 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 21,655. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e mbikëqyrjes së ndërtimit, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Mbikeqyrja e ndertimitÇmimet mesatare

Çmim të ulët19 200,00 L/operacion
Çmimi mesatar38 160,00 L/operacion
Cmim i larte63 000,00 L/operacion
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Mbikëqyrjes së Ndërtimit

Për të mësuar çmimin e saktë të mbikëqyrjes së ndërtimit, dërgoni pyetjen për profesionistët tanë të certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e mbikëqyrjes së ndërtimit.

Mbikëqyrja e përhershme e ndërtesës1 140,00L / orë
Mbikëqyrja e ndërtimit është e pranishme çdo ditë në ndërtim deri në masën që nevojitet në punën e vazhdueshme.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Mbikëqyrja teknike e investitorit1 140,00L / orë
Investitori i Mbikëqyrjes Teknike - Ndryshe nga mbikëqyrja e ndërtimit, aktiviteti përcaktohet nga investitori që dëshiron të kontrollojë punën e furnitorit.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Konsulencë profesionale2 400,00L / orë
Këshilla të ekspertëve nga inxhinieri i ndërtimit, konsultimi teknik.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Mbikëqyrja e rastit të ndërtimit1 500,00L / orë
Inxhinier i ndërtimit kryen një kontroll të rastit të ndërtimit në një distancë të paracaktuar.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Inxhinierët, dizajn inxhinierikSa kushtojnë projektuesit dhe projektimi i ndërtesave? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?