Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Mbeshtetes

Po kërkoni një ndërtues për t'u çmendur? Ne kemi 23,624 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Mbeshtetes

Sa kushton ngacmimi? Gjatë mbylljes, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: montimi dhe çmontimi i kallëpeve të një strukture betoni. Çmimet e kallepit të muraturës janë rreth 10-22 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në formën e grilave është zakonisht fiksimi i kallepit në strukturën e betonit. Kostot shtesë mund të përfshijnë: koston e dërrasave prej druri, të cilat kushtojnë mesatarisht 5-12 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,624. Mos kërkoni më tej: ne kemi punën me çmimin dhe cilësinë më të mirë me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Mbeshtetes

Çmimet mesatare

Çmim të ulët1 200,00 L/m2
Çmimi mesatar2 148,00 L/m2
Cmim i larte3 240,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e Çmimeve të Sage

Për të mësuar madhësinë e saktë të Sage, dërgoni kërkesën për specialistin tonë të certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e Sage.

Borxhi vertikal ose i zhdrejtë948.0L / m2
Pëlhurë dhe pjesë të ndarjes, vertikale ose të prirur (të devijuar) Pamje të drejtpërdrejtë ose të mbështjellë, në gropa të lirshme ose të shkaktuara, grooves, boshte, duke përfshirë harqet e mundshme të pjesës së njëanshme të prodhimit.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Borxhin vertikal ose të zhdrejtë, pjesë354.0L / m2
Muri i palosshëm dhe ndarjet në hapësirën e lirë, planin vertikal ose të prirur (të devijuar), të mbërthyer ose të mbështjellë, në gropa të lirshme ose të mprehta, grooms, boshte, duke përfshirë harqet e mundshme heqjen e njëanshme.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Borxhi vertikal ose i zhdrejtë, tradicional912.0L / m2
Muri dhe ndarjet në hapësirë ​​të lirë, planin vertikal ose të prirur (të devijuar) shikojnë drejt ose të mbështjellë, në gropa të lira ose të shkaktuara, grooves, boshte, duke përfshirë defektet e mundshme prodhimin e njëanshëm - tradicionale.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Borxhi vertikal ose i zhdrejtë, duke hequr tradicionalin312.0L / m2
Pëlhurë dhe pllaka në hapësirë ​​të lirë, vertikale ose të prirur (të devijuar) Pamje të drejtpërdrejtë ose të mbështjellë, në gropa të lira ose anodizuara, grooves, boshte, duke përfshirë harqet e mundshme heqjen e njëanshme-tradicionale.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

NdertimSa kushton puna e ndërtimit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme gjatë...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?