Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Materiale per dyshemese

Po kërkoni një montues mbulesë dyshemeje? Ne kemi 25,256 pllaka në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,787 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Materiale per dyshemese

Sa kushtojnë mbulesat e dyshemesë? Për veshjet e dyshemesë, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: rilevim, heqje e dyshemesë origjinale, nivelim të sipërfaqes, shtrimin e një dyshemeje të re. Çmimet e pllakave dhe pllakave të dyshemesë janë rreth 10-80 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në veshjet e dyshemesë është zakonisht shtrimi i shtrimit me gurë. Kostot shtesë mund të përfshijnë: nivelim, ngjitës, guarnicione, shirita dhe vegla, të cilat kushtojnë mesatarisht 100-200 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 25,256. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e mbulesave të dyshemesë, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,787 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Materiale per dyshemeseÇmimet mesatare

Çmim të ulët600,00 L/m2
Çmimi mesatar2 391,60 L/m2
Cmim i larte5 100,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të mbulesave në dysheme

Për të mësuar çmimin e saktë të mbulesave në dysheme, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e mbulimit të dyshemesë.

Çimento vetë-leveling spinter960,00L / m2
Përzierjet e thata të vetë-standardit të çimentos, fuqia e presionit 20 trashësi MPA 15 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Dysheme në rritje nga pllaka1 140,00L / m2
Dysheme në rritje nga pllakat e vendosura në madhësinë e llaçit 300 x 600 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Qeramikë Tile1 140,00L / m2
Pllaka qeramike, gresite, jo-xham me lxvxhr 298x598x11 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Derdhja e dyshemeve, pa një shtrat substrate102,00L / m2
Dyshemetë, pa një substrate me ndonjë nyje, nga tulla të vendosura në një banesë -0.122 t.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Instalimi dhe mveshja me pllakaSa kushton vendosja e shtrimit dhe pllakave? Gjatë shtrimit të shtrimit dhe...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?