Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Material vetenivelues

Jeni duke kërkuar për një mallë vetëniveluese? Ne kemi 23,815 piktorë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Material vetenivelues

Sa kushton një mallë vetëniveluese? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për mallën vetëniveluese: përgatitja e sipërfaqes, nivelimi, nivelimi dhe trajtimi. Çmimet e suvasë vetëniveluese janë rreth 0,30-1,00 euro për kilogram. Artikulli më i shtrenjtë në mallën vetëniveluese është zakonisht ajrimi i mallës. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: një kovë, një cilindër dhe një shirit, të cilat kushtojnë mesatarisht 5-15 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,815. Nuk keni pse të shikoni më: çmimi i mallës vetëniveluese, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Material veteniveluesÇmimet mesatare

Çmim të ulët18,00 L/kg
Çmimi mesatar19,80 L/kg
Cmim i larte21,60 L/kg
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të proteonit të vetë-nivelimit.

Për të mësuar çmimet e sakta të vetë-nivelimit, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, kështu që ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në një kategori të sampling scared.

Anhydritová (Sadrová) Vetë-Standard786.0L / m2
Anhidritová (Sadrová) Dysheme Vetë-Standard nga përzierjet e thata të presionit të 20 MPA trashësi 10 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Anhydritová (Sadrová) Trashësia e trashësisë vetë-standarde 5 mm450.0L / m2
Anhydritová (Sadrová) Dysheme Vetë-Standard nga përzierjet e thata 25 MPA trashësi 5 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Çimento vetë-leveling spinter696.0L / m2
Shtrirja e vetë-standardit të çimentos, presioni i forcës 20 MPa, trashësi 10 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Vetë-standardi i çimentos 2 mm336.0L / m2
Vetëvendosja e çimentos nga përzierjet e thata të një presioni prej 25 mpra trashësi 2 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
EstrihSa kushton vezët? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për mallërat: konsulencë,...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?